Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠιστοποίηση της Ελληνικό ΑΕ από την TÜV Hellas (TÜV Nord)
Επενδύσεις

Πιστοποίηση της Ελληνικό ΑΕ από την TÜV Hellas (TÜV Nord)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την Ελληνικό ΑΕ με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, ISO 14001:2015 που αφορά στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ISO 45001:2018 που αφορά στο Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Την Ελληνικό ΑΕ, θυγατρική της Lamda Development, την εταιρεία που υλοποιεί την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Ευρώπης, στο χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική σειρά πιστοποιήσεων, που αφορούν στην επίβλεψη της μελέτης και κατασκευής των έργων Ανάπτυξης του Ελληνικού.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την Ελληνικό ΑΕ με μια σειρά από διεθνή πρότυπα και συγκεκριμένα:

  • ISO 9001:2015 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
  • ISO 14001:2015 που αφορά στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • ISO 45001:2018 που αφορά στο Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία

Τα πιστοποιητικά απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Experience Center.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TÜV Hellas (TÜV NORD) κ. Σάββας Πελτέκης τόνισε: “Το έργο του Ελληνικού είναι το μεγαλύτερο και πιο εμβληματικό έργο αστικής ανάπλασης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο και η πιστοποίησή του αποτελεί τεράστια πρόκληση. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς βάζουμε και το δικό μας λιθαράκι στην πραγματοποίηση μιας προσπάθειας που θα αλλάξει και θα αναβαθμίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της πολυετούς μας συνεργασίας με τη Lamda Development, σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ολοκλήρωση του έργου”.

Ο κ. Δημήτριος Κίτσιος, Chief Infrastructure and Controls Officer Ellinikon Infrastructure & Controls της Lamda Development ανέφερε: “Αποτελεί προτεραιότητά μας η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου συστήματος Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Υγείας & Aσφάλειας, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι πιστοποιήσεις από την TÜV ΗELLAS αποτελούν την επιβράβευση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί και εφαρμόζονται. Το όραμα της Lamda Development είναι η εμβληματική ανάπτυξη του Ελληνικού, η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, να αποτελέσει ένα παγκόσμιο πρότυπο και σημείο αναφοράς στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024