Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠολλαπλές διακρίσεις για την Ηellenic Homes στα Βραβεία CNBC
Τέσσερα νέα βραβεία

Πολλαπλές διακρίσεις για την Ηellenic Homes στα Βραβεία CNBC

Παρούσα βρέθηκε και πάλι στην απονομή των Βραβείων Ιδιοκτησίας του CNBC Ευρώπης και Αφρικής, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η κρητική κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρεία Hellenic Homes. Η εταιρεία πλούτισε τη […]

Παρούσα βρέθηκε και πάλι στην απονομή των Βραβείων Ιδιοκτησίας του CNBC Ευρώπης και Αφρικής, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η κρητική κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρεία Hellenic Homes. Η εταιρεία πλούτισε τη συλλογή της με τέσσερα νέα βραβεία, φτάνοντας έτσι τα 11<...>, και συνεχίζοντας να βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή των διεθνώς βραβευμένων ελληνικών εταιρειών του κλάδου της.

Τα τέσσερα νέα βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η Hellenic Homes είναι τα “Best Architecture (multiple units)- Greece”, “Best Property – Greece», “Best Retirement Development – Greece” και “Best Development – Greece”. Η απονομή έγινε σε μία λαμπρή τελετή στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Sheraton Park Lane, ενώ οι συμμετοχές κρίθηκαν από μία επιτροπή επαγγελματιών με βαθιά γνώση του χώρου σε ό,τι αφορά στη βιομηχανία ιδιοκτησίας. Τα άνωθεν βραβεία απονεμήθηκαν αντίστοιχα για τις κατοικίες Vamos View, Τσιβαράς, και για τα συγκροτήματα Kefalas Retreat 6 κατοικιών και Azure Beach 52 κατοικιών. Αξίζει δε να σημειωθεί τόσο το ότι το Azure Beach στα Νωπήγεια Χανίων επιβραβεύτηκε με 5 αστέρια, γεγονός που το θέτει σε διαδικασία επιλογής για παγκόσμιο βραβείο, όσο και το ότι η Hellenic Homes είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει ποτέ προταθεί αλλά και αποσπάσει ανάλογο βραβείο (το 2005 με το Estia Mansion).

Ανανεώνοντας αυτή την αναγνώριση και επιβράβευση από την ίδια την αγορά, η Hellenic Homes συνεχίζει να φέρει με το λογότυπο της CNBC Europe & Africa Awards, προνόμιο που ήδη κατέχει από το 2005.

Ο κ. Νικόλαος Σκαράκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HELLENIC HOMES δήλωσε: “Νιώθω πραγματικά υπερήφανος να διευθύνω μία εταιρεία, η οποία απαρτιζόμενη από ταλαντούχα, δημιουργικά και καταρτισμένα στελέχη, αποσπά συνεχείς διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο από το 2005 έως και σήμερα. Το γεγονός ότι η πρώτη κιόλας εξαετία των δραστηριοτήτων μας έχει να επιδείξει μία πλούσια συλλογή σημαντικών διακρίσεων, μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι, και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Τα τέσσερα νέα βραβεία επικροτούν τον στόχο και το όραμα μας, που μεταφράζεται στη δημιουργία κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, μοναδικής αισθητικής, λειτουργικότητας και πρωτότυπου σχεδιασμού. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας και οδηγούμενοι από τη θέληση μας να ικανοποιούμε απόλυτα το ευρύ μας πελατολόγιο, φυσικά δεν επαναπαυόμαστε, αλλά δεσμευόμαστε για μία εξίσου επιτυχημένη μελλοντική πορεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024