Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΣε φάση ολοκλήρωσης το οδικό δίκτυο για το χιονοδρομικό του Παγγαίου

Σε φάση ολοκλήρωσης το οδικό δίκτυο για το χιονοδρομικό του Παγγαίου

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η οριστική έγκρισή του έργου κατασκευής οδικού δικτύου για το χιονοδρομικό κέντρο του Παγγαίου ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του, […]

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η οριστική έγκρισή του έργου κατασκευής οδικού δικτύου για το χιονοδρομικό κέντρο του Παγγαίου<...> ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του, σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας Καβάλας.

“Η έγκριση του έργου και η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του θα αποτελέσουν το επιστέγασμα προσπαθειών που καταβάλλαμε τα τελευταία χρόνια”, τόνισε ο νομάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής. Τόνισε δε ότι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου οδικού άξονα θα αποτελέσει το έναυσμα για μία σειρά άλλων ιδιωτικών επενδύσεων στην περιοχή, η οποία θα καταστεί πόλος έλξης για τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού.

Συνολικά προβλέπεται η τσιμεντόστρωση- ασφαλτόστρωση του δρόμου σε συνολικό μήκος 3.580 μέτρα και ο συνολικός προϋπολογισμός εκτιμάται στις 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που περιγράφεται στο τεχνικό δελτίο η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει εντός του προσεχούς έτους. Το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα αποτελεί τη δεύτερη φάση του έργου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024