Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣήμερα αποσφραγίζονται οι φάκελοι για τις μαρίνες Αττικής

Σήμερα αποσφραγίζονται οι φάκελοι για τις μαρίνες Αττικής

Σήμερα, στις 11 το πρωί, αποσφραγίζονται σε δημόσια συνεδρίαση οι φάκελοι των τεχνικών προσφορών και οι υποβληθείσες μακέτες για τις μαρίνες της Αττικής μετά από την ανακοίνωση της εταιρίας Ελληνικά […]

Σήμερα, στις 11 το πρωί, αποσφραγίζονται σε δημόσια συνεδρίαση οι φάκελοι των τεχνικών προσφορών και οι υποβληθείσες μακέτες για τις μαρίνες<.><...> της Αττικής μετά από την ανακοίνωση της εταιρίας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ) ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών της δεύτερης φάσης για την ιδιωτικοποίηση των τουριστικών λιμένων Αλίμου, Ζέας και Φλοίσβου, αποφάσισε ότι οι υποβληθέντες φάκελοι των τυπικών στοιχείων όλων των επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν, είναι πλήρεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανάδοχοι που θα επιλεγούν, θα εκτελέσουν έργα αναβάθμισης και θα διαχειριστούν τις μαρίνες για 40 έτη. Η ΕΤΑ θα λαμβάνει ετήσια μισθώματα και θα κρατήσει το 25% της εταιρίας διαχείρισης που θα συσταθεί για αυτό το σκοπό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024