Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΣτην παραλία της Γλυφάδας Γεννηματά και Μίχας

Στην παραλία της Γλυφάδας Γεννηματά και Μίχας

«Θέλουμε καθαρές και δημόσιες παραλίες». Με αυτό το σύνθημα η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φ.Γεννηματά, ο νομάρχης Αθήνας Γ.Σγουρός και ο νομάρχηςΠειραιά Γ.Μίχας επεσήμαναν την ανάγκη λήψης μέτρων τόσο για την καθαριότητά […]

«Θέλουμε καθαρές και δημόσιες παραλίες». Με αυτό το σύνθημα η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φ.Γεννηματά, ο νομάρχης Αθήνας Γ.Σγουρός και ο νομάρχης<...>Πειραιά Γ.Μίχας επεσήμαναν την ανάγκη λήψης μέτρων τόσο για την καθαριότητά τους, όσο και για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα τους.

Σε επίσκεψή τους στην παραλία του δήμου Γλυφάδας για την επίβλεψη του έργου της νομαρχίας Αθηνών για τον ετήσιο καθαρισμό της, διαπίστωσαν τις απογοητευτικές συνθήκες στις οποίες και βρίσκεται η παραλία. «Μόνο πέρυσι δαπανήσαμε 500.000 ευρώ για τους καθαρισμούς των ακτών. Όλοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς μαζί με τους πολίτες θα αγωνιστούν για τις καθαρές ακτές, το πράσινο, τους χώρους αθλητισμού και πολιτισμού, όπως και στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών προς τη θάλασσα και τα Ολυμπιακά Ακίνητα», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024