Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΣυνεργασία GBR – THR για την ανάπτυξη resorts 4ης Γενιάς

Συνεργασία GBR – THR για την ανάπτυξη resorts 4ης Γενιάς

Η GBR και η THR ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη Resorts 4ης Γενιάς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμφωνία που υπογράφηκε στη Βαρκελώνη, αφορά στην αποκλειστική συνεργασία […]

Η GBR και η THR ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη Resorts 4ης Γενιάς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμφωνία που υπογράφηκε στη Βαρκελώνη, αφορά στην αποκλειστική συνεργασία της GBR Consulting και της Dream Resorts Factory, θυγατρικής<...>της THR, που ειδικεύεται στη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμού σύγχρονων resorts 4ης γενιάς: resorts υψηλής οικονομικής απόδοσης, που βασίζονται στην ανάπτυξη εμπειριών και στην ολοκληρωμένη διαχείριση των ξενοδοχείων, του real estate, των χώρων εστίασης και των λοιπών υποστηρικτικών εγκαταστάσεων, πχ golf, spa κλπ.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η προώθηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που καλύπτουν το συνολικό φάσμα σχεδιασμού ενός resort από μια εννιαία και συνεκτική ομάδα συμβούλων τουρισμού και real estate, οικονομικών αναλυτών και αρχιτεκτόνων / πολεοδόμων. Τα βασικά στάδια της προσέγγισης που χρησιμοποιείται για την ανάδειξη της μοναδικότητας κάθε resort είναι:

  • προσδιορισμός concept που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς: Ποιοί είναι οι πελάτες;
  • master plan: Τι θα τους προσφέρουμε;
  • οικονομική ανάλυση: Πώς θα τους το προσφέρουμε;
  • σχέδιο προώθησης στη διεθνή αγορά: Πώς θα προσελκύσουμε και διατηρήσουμε τους πελάτες;


Η εμπειρία της Dream Resorts Factory καλύπτει και τις 5 ηπείρους με δεκάδες projects. Ανάμεσα στα πρόσφατα έργα της είναι σημαντικά έργα στο Μαρόκο, την Κροατία, την Βραζιλία κλπ, ενώ ανέλαβε για λογαριασμό της Sama, Dubai, την ανάπτυξη του πρώτου Global Resort Brand.

Ο κ. Eulogio Bordas της THR/Dream Resorts Factory, δήλωσε «η εκτέλεση των projects της Dream Resorts Factory, εκτός από άριστη γνώση των εξελίξεων διεθνώς και της σχετικής γνώσης και εμπειρίας, απαιτεί ισχυρούς τοπικούς συνεργάτες με άριστη γνώση της αγοράς και δυνατότητα παραγωγής ποιοτικών αποτελεσμάτων, που διασφαλίζονται από τη συνεργασία μας με την GBR Consulting. Με τη συνεργασία αυτή επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της Dream Resorts Factory σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου διαβλέπουμε σημαντικό μέλλον».

Από την πλευρά του, ο κ. `Αρης Ίκκος της GBR Consulting, ανέφερε οτι «η πρωτοποριακή προσέγγιση και η εκτεταμένη τεχνογνωσία της THR/Dream Resorts Factory παράγει μοναδικά `μαγικά` resorts ενώ η ενιαία εκπόνηση όλων των πτυχών του project από μια ομάδα, επιτρέπει σχεδιασμό που είναι συνεκτικός και υλοποιήσιμος. Η συνεργασία με την THR/Dream Resorts Factory, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας για μια αγορά που μόλις αρχίζει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024