Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Grace Hotels με δύο νέα ξενοδοχεία για τη φετινή καλοκαιρινή σαιζόν
Kefalonia Grace και Ithaki Grace

Τα Grace Hotels με δύο νέα ξενοδοχεία για τη φετινή καλοκαιρινή σαιζόν

Το Grace Hotels Group πρόσθεσε δύο ακόμη ξενοδοχεία στη luxury boutique συλλογή του μετά την υπογραφή της συμφωνίας διαχείρισης με το ιδιωτικών συμφερόντων Tsimaras Hotels Group, που βρίσκεται στα νησιά […]

Το Grace Hotels Group πρόσθεσε δύο ακόμη ξενοδοχεία στη luxury boutique συλλογή του μετά την υπογραφή της συμφωνίας διαχείρισης με το ιδιωτικών<...> συμφερόντων Tsimaras Hotels Group, που βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου. Το 63 δωματίων Emelisse Hotel βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Κεφαλλονιάς, στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο και πλέον θα γίνει γνωστό με το όνομα Kefalonia Grace Emelisse, ενώ το 19 δωματίων Perantzada Hotel αποτελεί ένα νέο ξενοδοχείο στο γραφικό λιμάνι της Ιθάκης, Βαθύ και θα ονομάζεται πλέον Ithaki Grace Perantzada.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Philippe Requin, Chief Executive Officer του Grace Hotels Group δήλωσε: “Και τα δύο ξενοδοχεία είναι εξαιρετικά, τόσο ως προς τις τοποθεσίες όπου βρίσκονται όσο και ως προς την αισθητική τους, εκπληρώνοντας έτσι τα κριτήρια των Grace για απαράμιλλη κομψότητα και απόλυτη άνεση στους πιο διάσημους προορισμούς παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που τα εντάσσουμε στην οικογένεια των Grace, πιστεύουμε ότι καθένα από αυτά θα δώσει μια νέα διάσταση στη συλλογή των ξενοδοχείων μας, ενώ το Grace branding θα προσδώσει έναν επιπλέον τιμητικό τίτλο στην ήδη εξαιρετική φήμη τους”.

Ο Chief Executive Officer των Tsimaras Hotels, κ. Χάρης Τσιμάρας, πρόσθεσε: “Το Emelisse και η Perantzada μοιράζονται το ίδιο στυλ και αισθητική με τα Grace Hotels. Δεν θα μπορούσαν επομένως να βρεθούν σε καλύτερα χέρια. Η ανώτατη διοικητική ομάδα των Grace Hotels φέρνει τη διεθνή της εμπειρία στο χώρο των luxury hotels, ενώ το όνομα Grace αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο δυνατά niche hotel brands που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια”.

Το Kefalonia Grace Emelisse εκτείνεται σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό στα βόρεια παράλια της Κεφαλλονιάς, στο Φισκάρδο, το πιο γνωστό και γραφικό χωριό του νησιού. Οι άνετες βεράντες του προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και μια καταπληκτική θέα στην αμμώδη παραλία που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. Τα δωμάτια ποικίλουν από Executive Doubles έως σουίτες, συμπεριλαμβανομένης και την εκπληκτικής Προεδρικής Σουίτας, ενώ υπάρχουν δύο κεντρικές πισίνες, μια εκ των οποίων φιλοξενεί και ειδικό χώρο για παιδιά, αλλά και πέντε ακόμη ιδιωτικές πισίνες που εξυπηρετούν πέντε από τις πτέρυγες του ξενοδοχείου. Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, ένα ιδιωτικό ξωκλήσι ιδανικό για γάμους, αλλά και το Elemis Spa, το οποίο προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξωτικών θεραπειών από όλο τον κόσμο.

Το Ithaki Grace Perantzada αποτελεί ένα πρόσφατα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό αρχοντικό του 19ου αιώνα στο Βαθύ, την πρωτεύουσα του νησιού, μια πανέμορφη πόλη με πολυάριθμα ταβερνάκια, bars και καφετέριες. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της εποχής που χτίστηκε με την ιδιαίτερα κομψή και μοντέρνα διακόσμηση που αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Grace Hotels. Η γκάμα των δωματίων του περιλαμβάνει από διπλά δωμάτια με θέα στη θάλασσα, μέχρι Executive και Junior Suites, ενώ η θερμαινόμενη πισίνα του προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο όλο τον χρόνο. Ο εξοπλισμός και η επίπλωση του κάθε ξενοδοχείου περιλαμβάνει πολυτελή υπέρδιπλα κρεβάτια, καθώς και συσκευές υψηλής τεχνολογίας, όπως wi-fi και επίπεδη satellite TV, προσφέροντας έτσι την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών που είναι συνώνυμες με τα Grace Hotels. Πέρα από τα Mykonos Grace, Santorini Grace, Ithaki Grace και Kefalonia Grace, περισσότερα Grace Hotels στα ελληνικά νησιά βρίσκονται ήδη στα πλάνα της εταιρείας με πρώτα τα Kea Grace Hotel & Residences που βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή και αναμένεται να ανοίξουν το 2010/11.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024