Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις μνηστήρες για την αξιοποιήση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
Υποδομές

ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις μνηστήρες για την αξιοποιήση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

Το παραθαλάσσιο ακίνητο έκτασης 27 στρεμμάτων βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Χαλκιδικής, μεταξύ Νέας Ηράκλειας και Νέας Καλλικράτειας.

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε την Τετάρτη 3 Μαΐου, τέσσερις δεσμευτικές προσφορές για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, στην περιοχή «Χρυσή Αμμουδιά».

Προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα:

  • ΑΦΟΙ ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.
  • Λεωνίδας Κεντεποζίδης.
  • AJS SEAS S.A.
  • Light Blue Luxury Rooms ΙΚΕ.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών ως προς την πλήρωση των κριτηρίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους του διαγωνισμού θα εκκινήσει άμεσα, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο έκτασης 27 στρεμμάτων βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Χαλκιδικής, μεταξύ Νέας Ηράκλειας και Νέας Καλλικράτειας. Έχει μήκος ακτογραμμής περίπου 530 μέτρα και είναι εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου. Απέχει 45 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης, 31 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 27 χλμ. από τα Νέα Μουδανιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024