Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒίντεο του 50cent διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο
Προβολή προορισμού

Βίντεο του 50cent διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ τονίζονται οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Ο διεθνούς φήμης ράπερ 50cent ανέβασε βίντεο για την Ελλάδα και την Αθήνα μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, μετά την συναυλία που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το βίντεο είναι, στα πλαίσια της συμφωνίας, ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά την συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή και είχε μεγάλη επιτυχία, αφού προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ. Εκτός αυτού, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα Social Media του καλλιτέχνη.

Ο 50cent έχει 47 εκατ. followers στα social media του, ειδικά στο Instagram και είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hopers όλων των εποχών με τεράστια απήχηση παγκοσμίως. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του Superball στην Αμερική μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από την συναυλία, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του EOT να αναδειχθεί, όταν έκανε την συμφωνία. Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ τονίζονται τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024