Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςBCS Hellenic IT Awards: Σημαντική διάκριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Διακρίσεις & Βραβεία

BCS Hellenic IT Awards: Σημαντική διάκριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Βραβείο Αριστείας Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα BCS Hellenic IT Awards.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε στα BCS Hellenic IT Awards και απέσπασε το βραβείο “Digital Transformation Excellence Award in Higher Education Sector” (Αριστείας Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση).

Το βραβείο παρέλαβε ο Δρ. Αντώνιος Μουχταρόπουλος, Dean of Digital Learning & EdTech στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο από τον πρόεδρο του BCS στην Ελλάδα κ. Χρήστο Σταυρουλάκη, παρουσία του Βρετανού πρέσβη κ. Matthew Lodge και του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ήταν το μοναδικό του είδους του που βραβεύτηκε στη διοργάνωση, ενώ η σημαντική αυτή διάκριση αναγνωρίζει την παροχή υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με την αξιοποίηση των πιο σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των BCS Hellenic IT Awards, βραβεύτηκαν από το BCS οι παρακάτω αριστούχοι απόφοιτοι Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πτυχιακές και μεταπτυχιακές Πανεπιστημιακές σπουδές τους στην Πληροφορική:

  • Μιχαήλ Μάρκου, BSc (Hons), Computer Science, University of East London
  • Ιάσων-Νικόλαος Συναδινός, BSc (Hons) CyberSecurity & Networks, University of East London
  • Χριστόφορος Σπάθας, BSc (Hons) Computer Science, University of East London
  • Αντώνιος Κονόμος, MSc Data Science, University of East London
  • Clerido Bici, BSc Computer Science, University of East London
  • Παναγιώτης Κοντογεωργίου, BSc (Hons) IT for Business, Oxford Brookes University

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Χαμπίδης, η σύμβουλος διεθνών θεμάτων του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρία Μαυριδάκη, η σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρία Διαμαντή, η Education Manager του British Council κα Κατερίνα Φεγγάρου και ο Principal του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κος Δημήτρης Διαμαντής Hon DBA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024