Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροσκάφη με φυσικό αέριο μεταφέρουν Ρώσους τουρίστες στην Αλεξανδρούπολη

Αεροσκάφη με φυσικό αέριο μεταφέρουν Ρώσους τουρίστες στην Αλεξανδρούπολη

Δύο σύγχρονα αεροπλάνα, τύπου Τοπάλεβ, τα οποία χρησιμοποιούν φυσικό αέριο και όχι κηροζίνη, δόθηκαν πρόσφατααπό Ρωσική εταιρία στην Ionian Airlines για την μεταφορά των 10.000 τουριστών από τη Ρωσία στην […]

Δύο σύγχρονα αεροπλάνα, τύπου Τοπάλεβ, τα οποία χρησιμοποιούν φυσικό αέριο και όχι κηροζίνη, δόθηκαν πρόσφατα<...>από Ρωσική εταιρία στην Ionian Airlines για την μεταφορά των 10.000 τουριστών από τη Ρωσία στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Χρόνος`.

Το αποτέλεσμα αυτής της νέας συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής και ελληνικής εταιρίας είναι μοναδικό για τους τομείς μεταφορών, καθώς, το κόστος του εισιτηρίου κατεβαίνει έως και 200 ευρώ, αφού το φυσικό αέριο ως καύσιμο είναι πολύ φθηνότερο, με αποτέλεσμα και τα πακέτα να γίνονται ακόμη πιο φθηνά και ελκυστικά για την αγορά της Ρωσίας.

Να σημειωθεί ότι η ιστορική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια επίσημου αποχαιρετιστήριου δείπνου, που δόθηκε από την Νομαρχία Έβρου προς τιμή των Ρώσων δημοσιογράφων και των εκπροσώπων φορέων της Μόσχας, που ολοκλήρωσαν πρόσφατα την πενθήμερη παραμονή τους στην περιοχή. Μάλιστα, παρόντες στην σύναψη της συμφωνίας ήταν και οι Υφυπουργοί Τουριστικής Ανάπτυξης και Εξωτερικών, κ.κ. Αναστάσιος Λιάσκος και Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Τέλος, να τονιστεί ότι η Ρωσική εταιρία προσφέρει ή πώληση ή ενοικίαση και leasing αεροπλάνου, ενώ η συμφωνία, που υπογράφηκε, αφορούσε στην άμεση παράδοση δύο αεροπλάνων με δυνατότητα μεταφοράς 305 επιβατών το καθένα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024