Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑφιέρωμα στο ‘δρόμο του μεταξιού’ του Ουζμπεκιστάν

Αφιέρωμα στο ‘δρόμο του μεταξιού’ του Ουζμπεκιστάν

Ειδικές εκδηλώσεις παρουσίασης των τουριστικών, και όχι μόνο, δυνατοτήτων του Ουζμπεκιστάν θα γίνουν στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 2000. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ παρουσίασης της μακρινής χώρας, που έχει χαρακτηρισθεί […]

Ειδικές εκδηλώσεις παρουσίασης των τουριστικών, και όχι μόνο, δυνατοτήτων του Ουζμπεκιστάν<.> θα γίνουν στην Αθήνα στις<...> 19 Οκτωβρίου 2000.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ παρουσίασης της μακρινής χώρας, που έχει χαρακτηρισθεί ως η ‘παραμυθένια χώρα του μεταξιού’. Το Φεστιβάλ θα γίνει στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel.

Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν, εκτός από τους Έλληνες επισήμους και επισκέπτες, τα μέλη πολυπληθούς αντιπροσωπείας από το Ουζμπεκιστάν, στην οποία θα συμμετέχουν, εκτός από υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες, εκπρόσωποι μεγάλων ταξιδιωτικών και τουριστικών οργανισμών, προκειμένου να έχουν επαφές και συζητήσεις με Έλληνες ομολόγους τους.

Την ιδέα της εκδήλωσης είχε ο υπουργός Αερομεταφορών του Ουζμπεκιστάν κ. Ρουζμέτοβ, με στόχο την ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης και των ελληνικών τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων για τις ομορφιές της χώρας μας.

Στο Φεστιβάλ έχουν κληθεί οι υπουργοί Ανάπτυξης και Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. κ. Ν. Χριστοδουλάκης και Χρ. Βερελής να παρακολουθήσουν μια έκθεση όλων των εξαγώγιμων προϊόντων του Ουζμπεκιστάν, ενώ οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με παραδοσιακή γιορτή στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν παράγοντες της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024