Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς'Στον πάγο' η τουριστική καμπάνια της Αυστραλίας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών
Προώθηση προορισμού

'Στον πάγο' η τουριστική καμπάνια της Αυστραλίας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών

Υπό το πρίσμα της τωρινής κατάστασης στην Αυστραλία, έχουν μειωθεί κάποιες από τις δραστηριότητες της εκστρατείας 'Matesong' στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Tourism Australia.

Ο τουριστικός αυστραλιανός οργανισμός Tourism Australia διέκοψε προσωρινά την πολυδάπανη καμπάνια του “Matesong” με πρωταγωνίστρια την Kylie Minogue, λογω των καταστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζουν να ερημώνουν τεράστιες περιοχές της χώρας.

Η καμπάνια, που ξεκίνησε την Ημέρα των Χριστουγέννων, ενθαρρύνει τους Βρετανούς αποδέκτες της να “κλείσουν τις ειδήσεις” και να αποδράσουν στην Αυστραλία.

Εντούτοις, υπήρξαν αρκετές ανησυχίες από τη στιγμή που ξεκίνησε η καμπάνια, η οποία παρουσιάζει καθαρούς ουρανούς, χαριτωμένα κοάλα και ειδυλλιακές τοποθεσίες της αυστραλιανής ενδοχώρας, σε αντίθεση με τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης.

Ο υπουργός Τουρισμού Simon Birmingham αρχικά υπερασπίστηκε την καμπάνια, που αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση του αυστραλιανού οργανισμού τουρισμού στη Βρετανία εδώ και 10 χρόνια, αλλά ο Tourism Australia επιβεβαίωσε ότι τμήμα της καμπάνιας έχει πλέον παύσει.

“Υπό το πρίσμα της τωρινής κατάστασης στην Αυστραλία, έχουμε μειώσει κάποιες από τις δραστηριότητες της εκστρατείας μας στο Ηνωμένο Βασίλειο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Tourism Australia. “Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε καθημερινά την κατάσταση και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τη σχεδιαζόμενη δραστηριότητα μας τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες”. Και πρόσθεσε: “Η εκστρατεία σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό και είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος μας, να προσελκύσουμε επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αυστραλία τα επόμενα χρόνια. Ενώ οι πυρκαγιές εξακολουθούν να πλήττουν τμήματα της Αυστραλίας, πολλές περιοχές της χώρας δεν επηρεάζονται και οι περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις παραμένουν ανοιχτές. Ελπίζουμε ότι η καμπάνια μας ‘Matesong’ θα αποτελέσει έμπνευση για τους φίλους μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να προγραμματίσουν ένα μελλοντικό ταξίδι και ελπίζουμε επίσης ότι αυτό θα καταδείξει στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές ότι θα συνεχίσουμε να τις υποστηρίζουμε τώρα και στο μέλλον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024