Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑπώλεια ναυλωμένων πτήσεων από τη Μόσχα προς τη Λάρνακα
Συνάντηση ΣΤΕΚ με την υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου

Απώλεια ναυλωμένων πτήσεων από τη Μόσχα προς τη Λάρνακα

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου), με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Aκη Βαβλίτη, είχε συνάντηση με την υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Κατά […]

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου), με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Aκη Βαβλίτη, είχε συνάντηση<...> με την υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Κατά τη συνάντηση τέθηκαν ενώπιον της υπουργού και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο σοβαρό κίνδυνο απώλειας ναυλωμένων πτήσεων από τη Μόσχα προς τη Λάρνακα, λόγω της αρνητικής τοποθέτησης της κρατικής Aeroflot, καθώς και στην αναγκαιότητα συνέχισης επιβολής μειωμένων τελών προσγείωσης αεροσκαφών και μειωμένου επιβατικού τέλους από την Hermes Airports, προς αποφυγή της επαπειλούμενης περικοπής αεροπορικών θέσεων για την Κύπρο από μεγάλους Οργανωτές Ταξιδίων.

Συζητήθηκαν ακόμα η αναγκαιότητα υιοθέτησης υποδομικών και άλλων μέτρων ανακοπής της παρατηρούμενης ραγδαίας διάβρωσης των παραλιών, καθώς και για την ορθολογιστική διαχείριση τους, όπως επίσης και η μετονομασία των διεθνών αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου σε “Λάρνακα Ζήνων” και “Πάφος Αφροδίτη” αντίστοιχα.

Η υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τα θέματα που αναπτύχθηκαν και από τη συζήτηση διεφάνει η αποφασιστικότητα του εν λόγω υπουργείου να υιοθετήσει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για προώθηση τους, εις τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ξενοδοχειακής και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024