Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑραβικό Εμιράτο επιλέγει ελληνική εταιρεία για την προβολή του στις Σκανδιναβικές χώρες
Διοργανώσεις road show σε Στοκχόλμη, Μάλμο, Γκέτεμποργκ και άλλες σκανδιναβικές πόλεις

Αραβικό Εμιράτο επιλέγει ελληνική εταιρεία για την προβολή του στις Σκανδιναβικές χώρες

Το Αραβικό Εμιράτο Ras Al Khaimah επέλεξε την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία επικοινωνίας North Events, για τη διοργάνωση διευρυμένου road show στη Στοκχόλμη, το Μάλμο και το Γκέτεμποργκ και άλλες μεγάλες σκανδιναβικές πόλεις τον Οκτώβριο, σε κορυφαία στελέχη της σουηδικής τουριστικής βιομηχανίας.

Την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία επικοινωνίας North Events, που δραστηριοποιείται στη σκανδιναβική αγορά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και παραδοσιακών προϊόντων, επέλεξε για δεύτερη φορά το Αραβικό Εμιράτο Ras Al Khaimah, με σκοπό να γίνει γνωστό στους Σκανδιναβούς τουρίστες.

Η συνεργασία προβλέπει τη διοργάνωση ενός διευρυμένου road show στη Στοκχόλμη, το Μάλμο και το Γκέτεμποργκ και άλλες μεγάλες σκανδιναβικές πόλεις τον Οκτώβριο, σε κορυφαία στελέχη της σουηδικής τουριστικής βιομηχανίας. Οι παρουσιάσεις θα φιλοξενηθούν σε κεντρικά ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων όπου και θα παρατεθούν επίσημα δείπνα εργασίας. Στους πρώτους μήνες του 2013 αντίστοιχο πλάνο επικοινωνίας θα αναπτυχθεί στο Οσλο και το Ελσίνκι.

“Η ανανέωση της συνεργασίας με τη North Events (μετά την επιτυχημένη καμπάνια παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκε στη σκανδιναβική αγορά τον περασμένο Φεβρουάριο) φανερώνει την εμπιστοσύνη των εκπροσώπων του Εμιράτου και την απόλυτη ικανοποίησή τους από τα αποτελέσματα της προηγούμενης συντονισμένης καμπάνιας στη Σκανδιναβία”, δηλώνει η εταιρεία.

Το Ras Ah Khaimah είναι το βορειότερο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι και το τελευταίο διάστημα επενδύει σημαντικά κεφάλαια στη δημιουργία τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών, με στόχο να αποσπάσει μεγαλύτερα μερίδια επισκεπτών από Ευρώπη και Ασία. Μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουν επενδυθεί περί τα 163 εκατ. δολ. σε τουριστικές υποδομές, ενώ πολλαπλάσια είναι τα κεφάλαια που εισρέουν για επενδύσεις σε τουριστικά project από ξένα επενδυτικά σχήματα.

Η North Events δραστηριοποιείται συστηματικά και έντονα την τελευταία τριετία στις σκανδιναβικές αγορές, προβάλλοντας ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις, συντονίζοντας καμπάνιες και επικοινωνιακές ενέργειες με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας και την αύξηση πωλήσεων στις παραπάνω αγορές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024