Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑρχές Νοεμβρίου τα εγκαίνια του Emirates Marina Hotel & Residence

Αρχές Νοεμβρίου τα εγκαίνια του Emirates Marina Hotel & Residence

Την 1η Νοεμβρίου αναμένονται τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου, μέσα σε πόλη, του πολυτελούς Emirates Marina Hotel & Residence, με 59 ορόφους, αποτελώντας τομή στην ιστορία της Emirates. Διαθέτει 261 […]

Την 1η Νοεμβρίου αναμένονται τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου, μέσα σε πόλη, του πολυτελούς Emirates Marina Hotel & Residence, με 59 ορόφους, αποτελώντας τομή στην ιστορία της Emirates. Διαθέτει 261 σουίτες σε μία ευρεία<…>ποικιλία μονόκλινων, δίκλινων και τρίκλινων διαμερισμάτων, με 24 στούντιο, έξι μονόκλινα, 170 δίκλινα, και 55 τρίκλινα διαμερίσματα. Με 256 μέτρα ύψος, το ξενοδοχείο `αγγίζει` τον ουράνιο ορίζοντα του Ντουμπάι, και συγκαταλέγεται στα δέκα υψηλότερα κτίρια της πόλης.

Το Emirates Marina Hotel & Residence, κτισμένο στην είσοδο της Μαρίνας του Ντουμπάι, περιστοιχίζεται από τις πιο lifestyle και μοδάτες περιοχές, καθώς βρίσκεται πλησίον του εμπορικού κέντρου Dubai Media and Internet Cities και των υπόλοιπων τουριστικών και επιχειρηματικών εγκαταστάσεων. Η περιοχή της Μαρίνας του Ντουμπάι, με περίφημους χώρους περιπάτου, πλημμυρίζει από cafes και εστιατόρια, διαθέτει πολυάριθμα μέρη ψυχαγωγίας, αποτελώντας ταυτόχρονα μια εκπληκτική εμπορική ατραξιόν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εύκολη πρόσβαση στα κοντινά εμπορικά κέντρα, καθώς επίσης και στη δημοφιλή παραλία Jumeirah.

Οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν πολυτελείς υπηρεσίες, ξεχωριστό σαλόνι και τραπεζαρία και δυνατότητα γεύματος. Επίσης, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν από τις σουίτες τους τη μοναδικη θέα στον Περσικό Κόλπο, τα Palm Islands, και τη Μαρίνα του Ντουμπάι.

Το ξενοδοχείο προτείνει νέες και `δροσερές` προτάσεις για φαγητό, από το street-level πολυτελές εστιατορίο, Counter Culture, έως το εστιατόριο μεσογειακού ύφους, Azur, το οποίο επικεντρώνεται σε παραδοσιακά μενού από βιολογικά προϊόντα και το διεθνές, ελαφρώς avant garde εστιατόριο στο ρετιρέ του ξενοδοχείου, The Observatory.

Το πολυτελές Timeless Spa, το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε στη ναυαρχίδα της Emirates Hotels & Resort, στο Al Maha Desert Resort, αποτελεί μια πρόσθετη υπηρεσία, που τιμάται ιδιαίτερα τόσο από τους τουρίστες, όσο και από τους επιχειρηματίες. Το Spa προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα, τα οποία επιμελήθηκαν εξειδικευμένοι επαγγελμάτιες για το Al Maha και τώρα για το Dubai Marina and Residence, με πρόσθετα προϊόντα και φροντίδα ομορφιάς από τις εταιρίες Sodashi και Babor. Σημειώνεται ότι αυτές οι σειρές επαγγελματικού επιπέδου, ηγέτιδες στον τομέα του spa, δε διατίθενται στο εμπόριο.

Ο Vice President της Emirates Hotels & Resort, κ. Tony Williams, υπογράμμισε τη σημασία του νέου έργου, ως μια ακόμα συμβολή της Emirates στην πραγματοποίηση του οράματος της κυβέρνησης του Ντουμπάι, για την ανάδειξη της πόλης, σε ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά και τουριστικά κέντρα. «Το Emirates Marina Hotel & Residence εκπληρώνει την υπόσχεση που δίνουμε στους πελάτες μας πελατών μας, για την παροχή διαμονής στην καλύτερη δυνατή τοποθεσία, με καινοτόμες και πελατοκεντρικές υπηρεσίες. Τώρα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να ρυθμίζονται και με ένα ενθουσιώδες, νέο προσωπικό, του οποίου η κατάρτιση έχει ολοκληρωθεί, ανυπομονούμε να ανοίξουμε τις πύλες μας την 1η Νοεμβρίου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το ξενοδοχείο Emirates Marina είναι μοναδικό και ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση φιλοξενίας επισκεπτών, όχι μόνο για δωμάτια, αλλά και και για οικογενειακό και οικειό περιβάλλον, όπου θα κυριαρχούν η άνεση και η ευρυχωρία. Πολλοί επισκέπτες στο Ντουμπάι, ειδικότερα σε συγκεκριμένες περιοχές, ταξιδεύουν με τους συναδέλφους, τους φίλους και τις οικογένειές τους και αναζητούν την ευελιξία και τις λογικές τιμές, σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Γνωρίζουμε ότι το Emirates Marina Hotel & Residence θα αποδειχθεί ακαταμάχητο για τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες. Αυτό διαφαίνεται από τη ζήτηση που διαπιστώνεται στις κρατήσεις δωματίων για σύντομη και παρατεταμένη διαμονή».

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο αποτελεί το δεύτερο από μία σειρά νέων έργων, τα οποία κατέχει και διαχειρίζεται η Emirates Hotels & Resorts, η βασική Διεύθυνση Φιλοξενίας της Emirates. Το χαρτοφυλάκιο του Emirates Hotels & Resorts περιλαμβάνει τα επόμενα εγκαίνια υψίστης σημασίας των διαμερισμάτων Emirates Green Lakes Serviced Apartments, τα οποία θα υποδεχόνται τους επισκέπτες τους από τις αρχές του 2008. Το εν λόγω έργο θα διαθέτει φιλοξενία και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για σύντομη ή παρατεταμένη διαμονή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024