Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑσφαλείς οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας

Ασφαλείς οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από σειρά παραπόνων που είχαν εκφράσει για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δια στόματος της συμβούλου ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Κοντολίζα Ράις, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους […]

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από σειρά παραπόνων που είχαν εκφράσει για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δια στόματος<...> της συμβούλου ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Κοντολίζα Ράις, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει κάνει τα πάντα για την ασφαλή διεξαγωγή των Αγώνων και προσέθεσε ότι οι ΗΠΑ έχουν συνεργαστεί πολύ στενά με την ελληνική κυβέρνηση.

Όσον αφορά στον κίνδυνο επιθέσεων, η Κοντολίζα Ράις δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν, σημειώνοντας ότι είναι “αδύνατο” να διαβεβαιώσει κάποιος κάτι τέτοιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024