Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧωρίς μάσκες από σήμερα 17 Φεβρουαρίου στη Disney World οι εμβολιασμένοι επισκέπτες
Θεματικά πάρκα

Χωρίς μάσκες από σήμερα 17 Φεβρουαρίου στη Disney World οι εμβολιασμένοι επισκέπτες

Τα άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα θα πρέπει να φορούν μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς (όπως και οι κινηματογραφικές αίθουσες) και εξωτερικούς χώρους.

Το θεματικό πάρκο Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, καταργεί από σήμερα Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, την υποχρεωτική χρήση μάσκας για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες. Οι τελευταίοι μπορούν να αφήσουν τη μάσκα στα περισσότερα μέρη του πάρκου, αν και όλοι, εμβολιασμένοι ή μη, θα συνεχίσουν να τη φορούν κατά τη μεταφορά τους εντός του Disney World, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο Walt Disney World. Τα άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα θα πρέπει να φορούν μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς (όπως και οι κινηματογραφικές αίθουσες) και εξωτερικούς χώρους.

Παρόμοιες αλλαγές θα εισαχθούν στην Disneyland που λειτουργεί στην Καλιφόρνια από σήμερα.

Δεν έχει γίνει σαφές εάν οι αλλαγές θα ισχύουν και για τους υπαλλήλους της Disney World και της Disneyland.

Το Universal Orlando Resort ανακοίνωσε παρόμοιες αλλαγές στην πολιτική του σχετικά με τις μάσκες. Τα καλύμματα προσώπου είναι πλέον προαιρετικά για πλήρως εμβολιασμένους εκεί, ενώ τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ενθαρρύνονται να συνεχίσουν να φορούν μάσκες. Η ίδια πολιτική ισχύει και για τους εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νομοθεσία της Φλόριντα απαγορεύει στις επιχειρήσεις να ζητούν από τους πελάτες να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024