Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔεκαέξι Ρώσοι τουρίστες νεκροί σε τροχαίο στην Αττάλεια
Λεωφορείο που μετέφερε Ρώσους τουρίστες ανετράπη

Δεκαέξι Ρώσοι τουρίστες νεκροί σε τροχαίο στην Αττάλεια

Δεκαέξι Ρώσοι τουρίστες σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν χθες σε τροχαίο στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων “Ανατολή”. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, […]

Δεκαέξι Ρώσοι τουρίστες σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν χθες σε τροχαίο στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής<...> κυβερνήτης της επαρχίας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων “Ανατολή”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, λεωφορείο που μετέφερε Ρώσους τουρίστες ανετράπη κοντά στην Αττάλεια της νότιας Τουρκίας, όταν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ποτάμι, διευκρίνισε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων. Τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Μπορεί να οφείλεται στην απροσεξία του οδηγού και το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι. Το NTV, επικαλούμενο επίσημη πηγή, μετέδωσε ότι λεωφορείο κινείτο με κανονική ταχύτητα.

Οι τουρίστες ταξίδευαν από την πόλη Αλάνια της μεσογειακής Τουρκίας προς το Παμούκαλε, την πόλη της βορειοδυτικής επαρχίας Ντενιζλί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024