Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιεθνές Βραβείο Περιβάλλοντος για το `Jurassic Coast`

Διεθνές Βραβείο Περιβάλλοντος για το `Jurassic Coast`

Το Dorset and East Devon Coast World Heritage Site στη νότια ακτή της Αγγλίας έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαίαπαραδείγματα τουρισμού παγκοσμίως που σέβεται το περιβάλλον και την ιστορία. […]

Το Dorset and East Devon Coast World Heritage Site στη νότια ακτή της Αγγλίας έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία<...>παραδείγματα τουρισμού παγκοσμίως που σέβεται το περιβάλλον και την ιστορία. Γι` αυτό και η συγκεκριμένη τοποθεσία κέρδισε το 2005 το Βραβείο Προορισμού στα βραβεία Tourism for Tomorrow. Γνωστό και ως `Jurassic Coast`, είναι το μόνο μέρος στη γη, όπου ιστορία 185 εκατομμυρίων ετών εκτίθεται πάνω σε βράχους, κολπίσκους και παραλίες, προσφέροντας στους επισκέπτες την δυνατότητα να κάνουν `μια βόλτα στο χρόνο` στην 95 μιλίων ακτή ανάμεσα στο Exmouth, το Devon και το Studland Bay. Το βραβείο αναγνωρίζει τη δουλειά που έγινε για να προστατευθεί η περιοχή και για να μπορούν 22 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο να απολαμβάνουν και να μαθαίνουν από το περιβάλλον.

Η περιοχή περιλαμβάνει επίσης, το National Nature Reserve στον Κόλπο Studland. Πρόκειται για έναν παράδεισο από σπάνια πουλιά, γραφικά χωριά ψαράδων, όπως το Beer, παραθαλάσσια θέρετρα (Bournemouth και Weymouth), καθώς και το πολύ γνωστό κυκνοτροφείο στο χωριό Abbotsbury. Το Lyme Regis και το Charmouth δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα δικό τους κομμάτι στην ιουράσια περίοδο της ιστορίας, ψάχνοντας για απολιθώματα στην παραλία. Η ακτογραμμή διαθέτει επίσης μονοπάτια και οι πιο δραστήριοι μπορούν να πάρουν μέρος σε scuba-diving, ιππασία, windsurfing ή ποδηλασία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024