Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔημιουργία κοινού τουριστικού προϊόντος για Ελλάδα και Βουλγαρία

Δημιουργία κοινού τουριστικού προϊόντος για Ελλάδα και Βουλγαρία

Στη δημιουργία και την προώθηση κοινού τουριστικού προϊόντος για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία αποσκοπεί να συμβάλλειτο πρόγραμμα `Τουριστικό Καλειδοσκόπιο`, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE CBC και παρέχει […]

Στη δημιουργία και την προώθηση κοινού τουριστικού προϊόντος για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία αποσκοπεί να συμβάλλει<...>το πρόγραμμα `Τουριστικό Καλειδοσκόπιο`, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE CBC και παρέχει υποστήριξη σε επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού. Εταίροι του προγράμματος αυτού είναι ο δήμος του Γκότσε Ντέλτσεφ (Βουλγαρία) και το Επιμελητήριο Δράμας.

Έτσι, δίκτυα συνεργασίας, προγράμματα κατάρτισης και μελέτες για το κοινό τουριστικό πρόγραμμα θα προετοιμάσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής για την προσέλκυση επισκεπτών, με την προσφορά νέων υπηρεσιών τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, κ. Κυριάκος Χαρακίδης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση τουριστικών πρακτόρων από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, εκπρόσωπων τουριστικών επιχειρήσεων της Νομαρχίας Δράμας, των δήμων του νομού, καθώς και άλλων φορέων, που ασχολούνται με την ανάπτυξη του νομού μέσα από τις τουριστικές δραστηριότητες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024