Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιοργάνωση του 1ου B2B Travel Workshop στο Καζακστάν
Η τουριστική έκθεση KITF πραγματοποιείται από 20 έως 23 Απριλίου 2011

Διοργάνωση του 1ου B2B Travel Workshop στο Καζακστάν

Το 1ο Β2Β Travel Workshop στο Καζακστάν πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου 2011, με στόχο να διευκολύνει τις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν την αγορά της χώρας μέσω προσωπικών συναντήσεις […]

Το 1ο Β2Β Travel Workshop στο Καζακστάν πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου 2011, με στόχο να διευκολύνει τις ελληνικές επιχειρήσεις που<...> ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν την αγορά της χώρας μέσω προσωπικών συναντήσεις με τα κύρια γραφεία εξερχόμενου τουρισμού του Καζακστάν. Το workshop είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα μια ημέρα πριν την KITF, την κύρια έκθεση τουρισμού του Καζακστάν, που διοργανώνεται από τις 20 ως 23 Απριλίου 2011.

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της πρώην Σοβιετικής περιοχής, το Καζακστάν διαθέτει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και έναν πληθυσμό 17 εκατ. ατόμων με μια επιτακτική επιθυμία να ταξιδέψουν. Αυτή είναι κυρίως μια αγορά ανεξάρτητων ταξιδιωτών υψηλής κατανάλωσης. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για περισσότερο από το 60% των Καζανών τουριστών είναι μέρη με ήλιο και θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο δημοφιλέστερος προορισμός είναι τα θέρετρα της Τουρκίας, εν συνεχεία η Ελλάδα και η Ισπανία και άλλα τα άλλα θέρετρα της Μεσογείου. Τα χειμερινά ταξίδια εστιάζονται περισσότερο στη Μέση Ανατολή και την Ασία, και ιδιαίτερα στο Αμπού Ντάμπι, την Ταϊλάνδη και την Αίγυπτο. Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Καζανών είναι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες, υπάρχουν επίσης οργανωμένα ταξίδια, ιδίως με τσάρτερ για τους βασικούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Τα επαγγελματικά ταξίδια παίζουν σημαντικό ρόλο και είναι πιθανό να εξακολουθήσουν να αυξάνονται, καθώς η οικονομία τους συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο workshop έχουν 5* ξενοδοχεία, DMC, θέρετρα Spa, γιωτ και αεροπορικές εταιρείες ναυλωμένων πτήσεων, elite εταιρείες μεταφορών και εκπρόσωποι από τουριστικές περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024