Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈκλεισε (για 4η φορά από την έλευση της πανδημίας) η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ
Θεματικά πάρκα

Έκλεισε (για 4η φορά από την έλευση της πανδημίας) η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ

Ακύρωση όλων των μεγάλων εκδηλώσεων από τις 7 έως τις 20 Ιανουαρίου. Απαγόρευση αφίξεων από Γαλλία, Καναδά, Βρετανία, ΗΠΑ, Ινδία, Πακιστάν, Αυστραλία και Φιλιππίνες. Τα μέτρα ισχύουν από τις 8 Ιανουαρίου και για δύο εβδομάδες.

Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουρίου την αυστηροποίηση ορισμένων περιοριστικών μέτρων, ανάμεσά τους και την απαγόρευση κάποιων εισερχομένων πτήσεων, καθώς οι αρχές φοβούνται ένα πέμπτο κύμα της πανδημίας. Οι χώρες για τις οποίες ισχύει η απαγόρευση αφίξεων είναι η Γαλλία, ο Καναδάς, η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Ινδία, το Πακιστάν, η Αυστραλία και οι Φιλιππίνες. Τα μέτρα ισχύουν από τις 8 Ιανουαρίου και για δύο εβδομάδες.

Το θεματικό πάρκο Hong Kong Disneyland ήταν ήδη προγραμματισμένο να κλείσει στις 6 Ιανουαρίου, υπό τους ισχύοντες περιορισμούς.

“Όπως απαιτείται από την κυβέρνηση και σύμφωνα με τις προληπτικές προσπάθειες που γίνονται σε όλο το Χονγκ Κονγκ, το Πάρκο Disneyland του Χονγκ Κονγκ θα κλείσει προσωρινά από τις 7 έως τις 20 Ιανουαρίου. Οι επισκέπτες που σχεδίαζαν να επισκεφθούν το Πάρκο τις παραπάνω ημερομηνίες συνιστάται να το επισκεφθούν κάποια άλλη μέρα. Η HKDL βρίσκεται σε στενή επαφή με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και θα συνεχίσει να εφαρμόζει μέτρα υγείας και ασφάλειας με αναφορά στις οδηγίες τους για την προώθηση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των μελών του καστ”, ανέφερε η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωση.

Το Πάρκο Hong Kong Disneyland ανήκει από κοινού στην Κυβέρνηση του Χονκ Κονγκ και στην Walt Disney Co, με την πόλη να έχει στην κατοχή της το 52% των μετοχών. Κατά το προ-πανδημικό έτος 2019, καλωσόρισε 6,5 εκατ. επισκέπτες.

Γενικότερα, μταξύ των νέων μέτρων στο Χονκ Κονγκ είναι η ακύρωση όλων των μεγάλων εκδηλώσεων από τις 7 ως τις 20 Ιανουαρίου, ενώ, από την Παρασκευή, θα αναστείλουν τη λειτουργία τους -μεταξύ άλλων- γυμναστήρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, μπαρ καραόκε, κέντρα αισθητικής. Εξάλλου στις 18:00 θα κλείνουν οι εσωτερικοί χώροι των εστιατορίων, ενώ θα μειωθεί και ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024