Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνίδα στο Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γυναικών στον Τουρισμό

Ελληνίδα στο Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γυναικών στον Τουρισμό

Το ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γυναικών στον Τουρισμό (International Federation of Women`s Tourist Orranizations, – IFWTO), πραγματοποιήθηκε στο Ακαπούλκο από τις 13-18 Μαΐου 2003, όπου έγιναν και εκλογές […]

Το ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γυναικών στον Τουρισμό (International Federation of Women`s Tourist Orranizations, – IFWTO), πραγματοποιήθηκε στο Ακαπούλκο από τις<...> 13-18 Μαΐου 2003, όπου έγιναν και εκλογές για την ανακήρυξη της νέας διοίκησης.

Στο συνέδριο εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ειρήνη Αντωνοπούλου – Κουτσουκέλλη, η οποία εξελέγη alternate Atlantic Governor υπεύθυνη για τα clubs των χωρών της Ευρώπης και της Αφρικής.

Όπως ενημέρωσε η κ. Αντωνοπούλου, μετά την άφιξη της από το συνέδριο, σκοπός της IFWTO είναι η διεύρυνση του δικτύου συνεργασίας των μελών χωρών της περιοχής ευθύνης της με τη δημιουργία clubs στο Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, και την Κύπρο.

Οι κυρίες στην φωτογραφία από πάνω αριστερά είναι: Peg D`Onofrio (Βοστόνη), Patricia Crimp (Λονδίνο), Valerie Arens (Λονδίνο), Josiane Loutfi Governor Atlantic II (Λονδίνο), Gillian Barrington Secretary (Αγγλία),
καθιστές: Ειρήνη Αντωνοπούλου (Ελλάδα), Faye Alexander Vice Chairman (Αυστραλία), Phil Boccaro Past Chairman (Λονδίνο)

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024