Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates: Διπλάσιες οι απευθείας πτήσεις από Μέση Ανατολή για Πεκίνο

Emirates: Διπλάσιες οι απευθείας πτήσεις από Μέση Ανατολή για Πεκίνο

Τον διπλασιασμό των καθημερινών υπηρεσιών της με πτήσεις προς Πεκίνο από την 1η Μαΐου 2007 ανακοίνωσε η εταιρία Emirates Airline, με έδρα το Ντουμπάι. Έτσι, από τις αρχές Μαΐου, η […]

Τον διπλασιασμό των καθημερινών υπηρεσιών της με πτήσεις προς Πεκίνο από την 1η Μαΐου 2007 ανακοίνωσε η εταιρία Emirates Airline, με έδρα το Ντουμπάι. Έτσι, από τις αρχές Μαΐου, η Emirates θα εξυπηρετεί<...>το Πεκίνο με 12 πτήσεις ανά εβδομάδα, ενώ από την 1η Ιουλίου η συχνότητα πτήσεων Ντουμπάι – Πεκίνο θα διπλασιαστούν, με δύο απευθείας δρομολόγια ημερησίως.

Ο πρόεδρος της Emirates Airline, κ. Tim Clark, υπογραμμίζοντας τη κομβική θέση του Νουμπάι, ως σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης δήλωσε: «Η Κίνα έχει καταστεί ως νέα παραγωγική δύναμη και όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά άμεση και γρήγορη πρόσβαση στη χώρα. Από την έναρξη του δρομολογίου Ντουμπάι-Πεκίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουμε γίνει αποδέκτες αυξημένης ζήτησης από το δίκτυο μας στο εξωτερικό για περαιτέρω ενίσχυση των επιβατικών και cargo υπηρεσιών μας προς την Κίνα. Με τον διπλασιασμό των πτήσεων προς το Πεκίνο αποσκοπούμε στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο πτητικό πρόγραμμα θα ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία των επιβατών μας για ευελιξία και άνεση στα ταξίδια τους».

Η Emirates θα εξυπηρετεί το δεύτερο καθημερινό της δρομολόγιο με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300, το οποίο διαθέτει συνολικά 267 καθίσματα, 12 καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 στην Επιχειρηματική και 213 στην Οικονομική, καθώς και δυνατότητα μεταφοράς 13 τόνων φορτίου. Με τη δεύτερη καθημερινή πτήση προς Πεκίνο, η Emirates θα προσφέρει περισσότερες από 3.700 επιβατικές θέσεις και δυνατότητα μεταφοράς 180 τόνων φορτίου, κάθε εβδομάδα.

Ο διπλασιασμός των πτήσεων Ντουμπάι – Πεκίνο, αναμένεται να εξυπηρετήσει ιδιαίτερα και το ελληνικό επιβατικό κοινό, για το οποίο το Πεκίνο αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό. Η αυξημένη συχνότητα των καθημερινών απευθείας πτήσεων Αθήνα – Ντουμπάι, σε συνδυασμό με τον διπλασιασμό των καθημερινών δρομολόγιων Ντουμπάι – Πεκίνο, θα μειώσει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς ενώ θα μικρύνει τις αποστάσεις τις αποστάσεις με την πόλη της Aπω Ανατολής, που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008.

Η Emirates ξεκίνησε τις πτήσεις προς την Κίνα, το 2004, με προορισμό τη Σαγκάη, την οποία εξυπηρετεί με τις καθημερινές απευθείας πτήσεις Boeing 777-300ER. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη προσφέρουν περίπου 2550 επιβατικές θέσεις και δυνατότητα μεταφοράς 160 τόνων φορτίου, εβδομαδιαίως. Η Emirates SkyCargo εξυπηρετεί, επίσης, τη Σαγκάη με έξι εβδομαδιαίες πτήσεις Boeing 747-400F, που παρέχουν δυνατότητα μεταφοράς 720 πρόσθετων τόνων φορτίου. Η εταιρεία εξυπηρετεί επίσης το Χονγκ Κονγκ, με 17 εβδομαδιαίες επιβατικές πτήσεις και 10 πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων με Boeing 747-400F – προσφέροντας συνολικά δυνατότητα μεταφοράς 1200 τόνων φορτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024