Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕνημερωτικό ταξιδιωτικό portal από την IATA
International Air Transport Association

Ενημερωτικό ταξιδιωτικό portal από την IATA

Σημαντικές πληροφορίες για κάθε ταξιδιώτη, που σχετίζονται με τα ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως διαβατήριο και βίζα, αλλά και θέματα υγείας παρέχει το νέο portal της IATA (International Air Transport Association) στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.iatatravelcentre.com.
“Η δημιουργία του `IATA Travel Centre` αποτέλεσε απάντηση στο αίτημα των καταναλωτών για εύκολη πρόσβαση…

Σημαντικές πληροφορίες για κάθε ταξιδιώτη, που σχετίζονται με τα ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως διαβατήριο και βίζα, αλλά και θέματα υγείας παρέχει το νέο portal της IATA (International Air Transport Association) στην<...>ηλεκτρονική διεύθυνση
www.iatatravelcentre.com.

“Η δημιουργία του `IATA Travel Centre` αποτέλεσε απάντηση στο αίτημα των καταναλωτών για εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τα ταξίδια – από τα έγγραφα που απαιτούνται μέχρι το κόστος των φόρων που καλούνται να πληρώσουν στα αεροπορικά τους εισιτήρια” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής και CEO της IATA, κ. Giovanni Bisignani.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο `IATA Travel Centre` είναι δωρεάν για τους ταξιδιώτες, ενώ συνδέσεις για το IATA Travel Centre μπορούν να συμπεριληφθούν σε sites κρατήσεων, αλλά και σε απαντητικά emails με επιβεβαιώσεις κρατήσεων.

Οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους τα σωστά έγγραφα. Παρόλο που τα περισσότερα προβλήματα με τα έγγραφα ανακαλύπτονται κατά τη διαδικασία του ελέγχου – στο check-in – κάθε χρόνο εκτιμάται πως 35.000 ταξιδιώτες προσκομίζουν μη κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λειτουργία του IATA Travel Centre βασίζεται στη 40χρονη εμπειρία της IATA στην παροχή ταξιδιωτικών συμβουλών σε αεροπορικές εταιρίες, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και επιβάτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024