Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνίσχυση UNWTO για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων

Ενίσχυση UNWTO για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων

Τη διεύρυνση του πυρήνα άσκησης πολιτικής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Γενικός Γραμματέας του, κ. Francesco Frangialli, με στόχο την ενδυνάμωση του Οργανισμού για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων…

Τη διεύρυνση του πυρήνα άσκησης πολιτικής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Γενικός Γραμματέας του,<...>κ. Francesco Frangialli, με στόχο την ενδυνάμωση του Οργανισμού για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων και την ενίσχυση του ρόλου του στον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Frangialli ανακοίνωσε πως στους κύκλους της Γενικής Γραμματείας θα περιληφθούν δύο βοηθοί Γενικοί Γραμματείς, με ειδίκευση ο πρώτος στις εξωτερικές σχέσεις, που θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα, και ο δεύτερος στις πολιτικές ένταξης, που θα αναλάβει καθήκοντα ως το τέλος του χρόνου.

«Στόχος μου είναι» σχολίασε ο κ. Frangialli «να διασφαλίζω την ετοιμότητα του UNWTO να χειριστεί οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει για την τουριστική βιομηχανία και τους εμπλεκόμενους φορείς της, στηρίζοντας παράλληλα το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών και την παγκόσμια αποστολή του».

Η πρώτη θέση του βοηθού Γενικού Γραμματέα θα καλυφθεί από τον κ. Geoffrey Lipman, Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα στον τομέα των επικοινωνιών και των τεχνολογιών. Επίσης, ο κ. Lipman θα εκτελεί και καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του UNWTO.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024