Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈνταξη της Ινδονησίας στο πρόγραμμα των επισκέψεων του Υπουργείου Τουρισμού στο εξωτερικό
Τουριστική πολιτική

Ένταξη της Ινδονησίας στο πρόγραμμα των επισκέψεων του Υπουργείου Τουρισμού στο εξωτερικό

Επικεφαλής της ινδονησιακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, ζήτησε τη συνδρομή της χώρας μας σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας που αφορούν τον τουριστικό τομέα επί τη βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο χώρες το 2007.

Η αναπλ. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε χθες με 20μελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, η οποία επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας και εξέτασε μαζί τους την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών τουριστικών σχέσεων.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ινδονησιακής Αντιπροσωπείας ζήτησε τη συνδρομή της χώρας μας σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας που αφορούν τον τουριστικό τομέα επί τη βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο χώρες το 2007, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον νησιωτικό χαρακτήρα των δύο κρατών.

Η κα Κουντουρά ευχαρίστησε την Αντιπροσωπεία για την επίσκεψη στην Ελλάδα, σημείωσε ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργασθούν στον τουριστικό τομέα, αλλά και σε πολλούς άλλους και υποσχέθηκε να εντάξει την Ινδονησία στο πρόγραμμα των επισκέψεών της στο εξωτερικό, στο πλαίσιο ανοίγματος νέων αγορών στην ασιατική ήπειρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023