Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπενδυτικά σχέδια για τον τουρισμό

Επενδυτικά σχέδια για τον τουρισμό

Κατάλογο με 55 επενδυτικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού εξέδωσε η σερβική κυβέρνηση, με στόχο την προσέλκυση αλλοδαπού επενδυτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Οργανισμού […]

Κατάλογο με 55 επενδυτικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού εξέδωσε η σερβική κυβέρνηση, με στόχο την<...> προσέλκυση αλλοδαπού επενδυτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβία<.>ς που έγινε στα πλαίσια της έκθεσης Philoxenia, αποφασίστηκε η απαλλαγή από τη φορολογία των επενδύσεων που αφορούν στην οικοδόμηση και ανασυγκρότηση του βασικού δυναμικού καταλυμάτων. Στόχος της χώρας αποτελεί, βάση εξειδικευμένου προγράμματος του εκτείνεται χρονικά ως το 2002, η ανάπτυξη του αστικού τουρισμού, του ορεινού, του διαμετακομιστικού, του λουτροθεραπευτικού, και του τουρισμού αναψυχής στο Δούναβη.
Επιπλέον, προβλέπεται η ενίσχυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτικός, ο κυνηγετικός, και ο αλιευτικός.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Τουρισμού σχεδιάζει την ίδρυση γραφείων στη Ρωσία, τη Μεγ. Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, και την Τσεχία. Πάντως, και παρά τον πόλεμο, το προς τη Σερβία τουριστικό ρεύμα διατηρήθηκε φέτος στα επίπεδα του 1998.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024