Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ
Κύπρος

Επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς του Ισραήλ, η οποία είναι η 3η σε μέγεθος αγορά της Κύπρου.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουρίου 2022 στα Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του πρέσβη του Ισραήλ, ΑΕ Or. Anolik, με τους κ.κ. Χ. Λοϊζίδη, πρόεδρο, Θ. Μιχαηλίδη, μέλος ΔΣ και Φ. Ρουσουνίδη, γενικό διευθυντή του Συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ καλωσόρισε τον πρέσβη του Ισραήλ στα γραφεία του Συνδέσμου, επισημαίνοντας την μακρόχρονη ιστορία του και τη στενή συνεργασία του ΠΑΣΥΞΕ με την Πρεσβεία του Ισραήλ. Στη συνέχεια έγινε μια αλληλο-ενημέρωση για την επιδημιολογική κατάσταση στις δύο χώρες, ενώ ανταλλάγησαν απόψεις και προσεγγίσεις για το όλο θέμα της πανδημίας. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς του Ισραήλ η οποία είναι η 3η σε μέγεθος αγορά της Κύπρου. Τόσο από πλευράς του πρέσβη του Ισραήλ, όσο και από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ, τονίσθηκε η ανάγκη της συνέχισης των προσπαθειών για περαιτέρω αξιοποίηση των προοπτικών για ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024