Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕτήσιο Φόρουμ Ταξιδιωτών του Trip.com, με επίκεντρο την καινοτομία μάρκετινγκ περιεχομένου και την ανάπτυξη προορισμών
Συνέδρια

Ετήσιο Φόρουμ Ταξιδιωτών του Trip.com, με επίκεντρο την καινοτομία μάρκετινγκ περιεχομένου και την ανάπτυξη προορισμών

Το φόρουμ μοιράστηκε τον οδικό χάρτη ανάπτυξης της Changsha για την οικοδόμηση ενός ζωντανού ταξιδιωτικού προορισμού μέσω του μάρκετινγκ ταξιδιωτικού περιεχομένου, της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης πόρων.

Ο όμιλος Trip.com, o κορυφαίος πάροχος διαδικτυακών ταξιδιωτικών υπηρεσιών της Κίνας, πραγματοποίησε το ετήσιο Φόρουμ Ταξιδιωτών (TF) στην Changsha, την πρωτεύουσα της επαρχίας Hunan στην κεντρική Κίνα, στις 18 Αυγούστου, 2022, με επίκεντρο την καινοτομία μάρκετινγκ ταξιδιωτικού περιεχομένου και την ανάπτυξη προορισμών.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, το φόρουμ αποτελείται από τρία μέρη: Διεθνές Φόρουμ Δημιουργού Περιεχομένου Ταξιδιωτών, Βραδιά ταξιδιωτών και Μουσικό Φεστιβάλ & Έκθεση Τρόπου Ζωής. Το φόρουμ προσέφερε ευκαιρίες διασυνοριακής επικοινωνίας στον κλάδο του τουρισμού, στους ειδικούς, στους ακαδημαϊκούς και στους δημιουργούς ταξιδιωτικού περιεχομένου.

Ως ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ταξιδιωτικός προορισμός, η Changsha είναι δημοφιλής μεταξύ των influencers και των KOL, προσελκύοντας εκατομμύρια ταξιδιώτες από το σπίτι και το εξωτερικό. Με κοινή φιλοξενία από τη Δημοτική Λαϊκή Κυβέρνηση της Changsha, το φόρουμ μοιράστηκε τον οδικό χάρτη ανάπτυξης της Changsha για την οικοδόμηση ενός ζωντανού ταξιδιωτικού προορισμού μέσω του μάρκετινγκ ταξιδιωτικού περιεχομένου, της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης πόρων.


Η Jane Sun, διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Trip.com.

Η Jane Sun, διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Trip.com σχολίασε: “H Changsha έχει γίνει ένας κομψός τουριστικός προορισμός, όχι μόνο λόγω της συναρπαστικής ιστορίας και κουλτούρας του, αλλά επειδή η πόλη αγκαλιάζει ενεργά την καινοτομία και δημιουργεί προϊόντα γνωστά στο Διαδίκτυο. Η περιεκτικότητα και η ποικιλομορφία της Changsha θα προσελκύσουν ευρεία προσοχή και να γίνει trendsetter”.

Ο Rungang Zhang, αναπλ. πρόεδρος και γενικός γραμματέας της Κινεζικής Ένωσης Τουρισμού δήλωσε: “Τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη προσοχή στο Διαδίκτυο, η Changsha έχει εξελιχθεί γρήγορα σε έναν διάσημο τουριστικό προορισμό στο Διαδίκτυο. Από την εμπειρία αυτής της πόλης, πιστεύω ότι η επώαση και η αναβάθμιση του ταξιδιωτικού περιεχομένου θα αποτελεί ουσιαστικό άξονα της μελλοντικής ανάπτυξης προορισμού”.

Ο Yong Tan, αναπλ. γραμματέας της Δημοτικής Επιτροπής CPC Changsha, δήλωσε: “Με τις ισχυρές δυνατότητες ενοποίησης πόρων του Ομίλου Trip.com, η Changsha είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να διευκολύνει περαιτέρω τον μετασχηματισμό του τουρισμού και, με τον καιρό, να οικοδομήσει έναν ισχυρό διεθνή τουριστικό προορισμό”.

Ο Όμιλος Trip.com υπήρξε ουσιαστικός στρατηγικός εταίρος στην ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική ανάπτυξη της Changsha. Αξιοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες ενοποίησης πόρων και τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου του Ομίλου Trip.com, η πόλη έχει αναπτύξει διάφορες ταξιδιωτικές καμπάνιες και προϊόντα στις πλατφόρμες του Ομίλου Trip.com. Για παράδειγμα, το Δημοτικό Γραφείο Πολιτισμού, Τουρισμού, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης της Changsha, μαζί με τον Όμιλο Trip.com, κυκλοφόρησαν φέτος κουπόνια κατανάλωσης, επιταχύνοντας την ανάκαμψη των ταξιδιών στην πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024