Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕβδομάδα Τσέχικης Γαστρονομίας στο Royal Olympic Hotel
Πρώτο Γαστρονομικό Φεστιβάλ με τσεχικά φαγητά στην Ελλάδα

Εβδομάδα Τσέχικης Γαστρονομίας στο Royal Olympic Hotel

Την γαστρονομία της Τσεχίας παρουσιάζει η πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι […]

Την γαστρονομία της Τσεχίας παρουσιάζει η πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο<...> Royal Olympic Hotel, από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου

Η πρέσβης κα Hana Sevcikova (Χάνα Σεβτσίκοβα) και η διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα κ. Βίκυ Καραντζαβέλου σε σχετική συνέντευξη Τύπου, παροτρύνουν τους Έλληνες να γευθούν άφθονη τσέχικη μπύρα Pilsner Urquell μαζί με παραδοσιακά τσέχικα φαγητά στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel. Από το Σάββατο 27 Νοεμβρίου Σάββατο μέχρι και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λιχουδιές του Τσέχου chef Robert Burian, o οποίος ήρθε στη χώρα μας για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Τσεχία από το τουριστικό γραφείο Neotourismos, που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Τσεχία. Επίσης, όλοι σας θα πάρετε και ένα βιβλίο με πληροφορίες για τις πόλεις της Τσεχίας.

“Τα Τσεχικά φαγητά δεν είναι για λιτότητα και δίαιτα, οι γεύσεις είναι βαριές όμως είναι πάρα πολύ γευστικά. Η μπύρα μας είναι διάσημη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο και δένει αρμονικά με τις γεύσεις των φαγητών μας”, δήλωσε η πρέσβης.

Στη φωτογραφία: από αριστερά η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου Διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα, ο chef κ. Robert Burian, η πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Hana Sevcikova, και ο Διευθυντής των Τσεχικών Αερογραμμών στην Ελλάδα κ. Rovny Branislav.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024