Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕυχαριστίες του ΠΑΣΥΞΕ στα ξενοδοχεία που λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας
Κύπρος

Ευχαριστίες του ΠΑΣΥΞΕ στα ξενοδοχεία που λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας

Ξενοδοχειακές μονάδες λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες Κυπρίους που έχουν αφιχθεί στο νησί και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς τις ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιαίτερα στο προσωπικό τους, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στην έκκληση της Κυβέρνησης και συμμετέχουν στο Πλαίσιο Συμφωνίας με το Υπουργείο Υγείας.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, οι ξενοδοχειακές αυτές μονάδες λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έχουν αφιχθεί στην Κύπρο και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.

“Παράλληλα ευχαριστούμε τις μονάδες που αφιλοκερδώς φιλοξενούν νοσηλευτές και άλλο προσωπικό, ιδιαίτερα στην Πάφο, προς ενίσχυση των νοσηλευτηρίων της επαρχίας”, τονίζει ο Σύνδεσμος.

“Επισημαίνεται ότι μετά την αναχώρηση των συμπατριωτών μας από τις μονάδες αυτές, θα γίνεται απολύμανση όλων των δωματίων, καταστώντας τες ασφαλείς προς χρήση από τους επισκέπτες μας. Η συμβολή αυτών των μονάδων είναι ανεκτίμητη και έρχεται αρωγός στην στήριξη του Κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού”.

Στη φωτογραφία, το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023