Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓια επιδείνωση της κρίσης στην Ταϊλάνδη προειδοποιεί η ASEAN
Ο επικεφαλής της ASEAN προειδοποιεί

Για επιδείνωση της κρίσης στην Ταϊλάνδη προειδοποιεί η ASEAN

Η πολιτική κρίση στην Ταϊλάνδη επιδεινώνεται και συνιστά απειλή για την ασφάλεια των γύρω χωρών, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας […]

Η πολιτική κρίση στην Ταϊλάνδη επιδεινώνεται και συνιστά απειλή για την ασφάλεια των γύρω χωρών, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε<...> χθες ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), ο Ταϊλανδός Surin Pitsuwan.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο αξιωματούχος του περιφερειακού συνασπισμού εξέδωσε την ανακοίνωση μετά τις βιαιότητες που σημειώθηκαν το<...> Σαββατοκύριακο στην Μπανγκόκ μεταξύ διαδηλωτών και στρατιωτικών, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους. Οι τραυματίες ήταν περισσότεροι από 860. “Η κατάσταση που επιδεινώνεται στην Ταϊλάνδη μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων ασφαλείας της κυβέρνησης προκαλεί σοβαρές ανησυχίες μεταξύ των χωρών μελών της ASEAN και του κόσμου γενικά”, δήλωσε ο δρ. Pitsuwan.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024