Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Καζαμπλάνκα 4ος προορισμός της Germanwings στη Βόρειο Αφρική
Επιτυχής η πρώτη πτήση

H Καζαμπλάνκα 4ος προορισμός της Germanwings στη Βόρειο Αφρική

Η χαμηλού κόστους γερμανική αεροπορική εταιρεία Germanwings πετά προς την Καζαμπλάνκα του Μαρόκου κάθε Τετάρτη.

Στις 6η Ιουνίου 2012 η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings εγκαινίασε με επιτυχία την πρώτη πτήση της προς την Καζαμπλάνκα, τη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου.

Η Germanwings πετά προς την πολύβουη μητρόπολη κάθε Τετάρτη. Η πτήση αναχωρεί στις 22.45 από την Κολονία/ Βόννη, με άφιξη στην Καζαμπλάνκα μετά τα μεσάνυχτα. Η πτήση επιστροφής αναχωρεί από Καζαμπλάνκα στις 02.00 την Πέμπτη το πρωί και σύμφωνα με το πρόγραμμα φτάνει στην Κολονία στις 6.25.
 
Ως αποτέλεσμα, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς περιμένει τους λάτρεις της Βορείου Αφρικής που αναχωρούν από τη Βόρειο Ρηνανία – Βεστφαλία. Η Καζαμπλάνκα, μετά την Τύνιδα, την Ταγγέρη και το Ναντόρ, είναι ο τέταρτος προορισμός της γειτονικής ηπείρου που θα εξυπηρετείται από την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αυτό το καλοκαίρι.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί επιπλέον ότι, η χαμηλού κόστους Germanwings κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό επιβατών και τη χρήση των αεροσκαφών της το μήνα Μάιο. Τον προηγούμενο μήνα, ο γερμανικός αερομεταφορέας κατάφερε να διακινήσει 737.600 επιβάτες.

Ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, στο 78,6%.
 
Η Germanwings έχει εδραίωση την ηγετική της θέση στην αγορά της Κολονίας/ Βόννης, ενώ θα μπορούσε να ανακτήσει την ηγετική της θέση και στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024