Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH MTC Group νέο μέλος της ASTA
Οργανισμοί

H MTC Group νέο μέλος της ASTA

Σε πρόσφατη συνάντηση του κ. Νότη Μαρτάκη με τον πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της ASTA κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη συζητήθηκαν οι δράσεις που μπορεί να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον για λογαριασμό των προορισμών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία.

Νέο μέλος της αμερικανικής ένωσης ταξιδιωτικών συμβούλων ASTA (American Society of Travel Advisors) έγινε η MTC Group. Η σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών της εταιρείας συμβούλων για την αποτελεσματικότερη διείσδυση και στην αμερικανική ήπειρο.

Σε πρόσφατη συνάντηση του κ. Νότη Μαρτάκη με τον πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της ASTA κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη συζητήθηκαν οι δράσεις που μπορεί να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον για λογαριασμό των προορισμών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, με πρώτη την αξιοποίηση των επαφών στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου ASTA Global Convention που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Αυγούστου 2021 στο Σικάγο. To Συνέδριο της ASTA συγκεντρώνει πάνω από 2.000 συνέδρους και όπως αναμένεται φέτος θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού, αφού, πέρα από την παροχή γνώσης στους συνέδρους, θα δώσει την ευκαιρία για σημαντικές δικτυώσεις.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023