Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςHUG THAIS: Η Ταϊλάνδη ξεκινά σχέδιο τόνωσης της τουριστικής της βιομηχανίας
Προορισμός

HUG THAIS: Η Ταϊλάνδη ξεκινά σχέδιο τόνωσης της τουριστικής της βιομηχανίας

Το σχέδιο ‘HUG THAIS’ αναμένεται να βοηθήσει στην εισροή άνω των 100 εκατ. Baht (περίπου 2,62 εκατ. ευρώ) στην ταϊλανδική οικονομία το επόμενο εξάμηνο.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) υπέγραψε πρόσφατα μνημόνιο συμφωνίας (MoU) με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ταϊλάνδης (TCC) για την έναρξη του έργου “HUG THAIS” με σκοπό την τόνωση των δαπανών τόσο των Ταϊλανδών όσο και των ξένων τουριστών -ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες- για την αναζωογόνηση της οικονομίας.

Ο Phiphat Ratchakitprakarn, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της χώρας, δήλωσε: “Το έργο ‘HUG THAIS’ είναι η τελευταία πρωτοβουλία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα της TAT, της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και συνεργατών, όπως το TCC, για την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης και της ευρύτερης εθνικής οικονομίας . Αυτή η συνεργασία είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η Ταϊλάνδη προχωρά προς μια ακόμη φορά απολαμβάνοντας τη θέση της, ως προτιμώμενου τουριστικού προορισμού”.

Το έργο “HUG THAIS” θα ξεκινήσει με τα πιλοτικά προγράμματα “HUG THAIS HUG PHUKET” τον Ιούλιο του 2021, για να συμπέσει με την πολυαναμενόμενο τουριστικό άνοιγμα του Phuket βάσει του μοντέλου “Sandbox”, που ξεκινά την 1η Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ΄τοιο το γνωστό τουριστικό νησί θα καλωσορίσει τους εμβολιασμένους ξένους τουρίστες χωρίς απαιτήσεις καραντίνας και θα ακολουθήσει η επανέναρξη και άλλων προορισμών τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών για το ‘HUG THAIS HUG PHUKET” που προσφέρονται σε Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες θα είναι και εκπτώσεις έως και 10% για όσους ξοδέψουν 1.000 Baht ή περισσότερα στον τομέα λιανικής πώλησης και 100 κουπόνια μετρητών Baht για χρήση στις επόμενες επισκέψεις τους, στα συμμετέχοντα καταστήματα και καταστήματα του προγράμματος.

Ο Yuthasak Supasorn, επικεφαλής της TAT, δήλωσε: “Το έργο ‘HUG THAIS HUG PHUKET’ στοχεύει στην αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας και των υπηρεσιών του Phuket και με αυτόν τον τρόπο, ανοίγοντας το δρόμο για ανάλογη αναζωογόνηση και των άλλων προορισμών στην Ταϊλάνδη”.

Καθώς το έργο “HUG THAIS” θα εφαρμοστεί και σε άλλους προορισμούς της Ταϊλάνδης, η TAT θα παρέχει υποστήριξη μάρκετινγκ και δημοσιότητας για την τόνωση των ταξιδιών και των τουριστικών δαπανών τόσο των Ταϊλανδών όσο και των ξένων τουριστών με την κατανάλωση περισσότερο τοπικού φαγητού (“Eat More”), περισσότερων εσωτερικών ταξιδιών (‘Travel More’) και περισσότερων αγορών (“Shop More”) για προϊόντα της Ταϊλάνδης σε καταστήματα με το λογότυπο “HUG THAIS”.

Το σχέδιο ‘HUG THAIS’ αναμένεται να βοηθήσει στην εισροη άνω των 100 εκατ. Baht στην ταϊλανδική οικονομία το επόμενο εξάμηνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024