Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France ξεκινά το καλοκαίρι του 2022 πτήσεις για το Κεμπέκ από το Παρίσι
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France ξεκινά το καλοκαίρι του 2022 πτήσεις για το Κεμπέκ από το Παρίσι

Παρούσα στον Καναδά για 71 χρόνια, η Air France θα αυξήσει τις πτήσεις και προς τους υπόλοιπους προορισμούς στον Καναδά: Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ.

Η Air France επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον Καναδά, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας ως προς τις προσφερόμενες θέσεις. Από τις 17 Μαΐου 2022, η Air France θα πετά από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Jean Lesage (YQB) του Κεμπέκ, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A330-200 εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες χωρητικότητας 224 θέσεων (36 σε Business, 21 σε Premium Economy και 167 στην Οικονομική).

Πρόγραμμα πτήσεων (τοπικές ώρες)

  • AF0352: Αναχωρεί από το Παρίσι – Charles de Gaulle στις 13:10 και έχει άφιξη στο Κεμπέκ στις 14:40
  • AF0353: Αναχωρεί από το Παρίσι – Charles de Gaulle στις 17:00 και έχει άφιξη στο Κεμπέκ την επόμενη μέρα στις 05:45

Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στην ιστοσελίδα airfrance.gr ή μέσω τουριστικών γραφείων.

Το νέο αυτό δρομολόγιο χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προστίθεται στην καθημερινή πτήση προς Μόντρεαλ και το δρομολόγιο λεωφορείου της Air France που συνδέει το αεροδρόμιο Pierre Elliott Trudeau του Μόντρεαλ με την πόλη του Κεμπέκ, το οποίο και είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης της εταιρείας.

Το πρόγραμμα υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Από την αρχή της κρίσης του COVID-19, η Air France προσαρμόζει τις υπηρεσίες της σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταβαλλόμενη υγειονομική κατάσταση. Πριν από κάθε ταξίδι, η Air France καλεί τους πελάτες της να ελέγξουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα έγγραφα που απαιτούνται κατά την άφιξή τους στον προορισμό τους.

Η Air France στον Καναδά
Παρούσα στον Καναδά από το 1950, η Air France συνδέει το Παρίσι-Charles de Gaulle με το Μόντρεαλ (ο 2ος διεθνής προορισμός της Air France με έως και 4 καθημερινές πτήσεις), το Τορόντο (έως 2 καθημερινές πτήσεις) και το Βανκούβερ (μία ημερήσια πτήση) καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό το καλοκαίρι, η χωρητικότητα της Air France από και προς τον Καναδά θα είναι κατά 25% αυξημένη σε σχέση με πριν από την πανδημία. Η Air France θα γίνει έτσι η κορυφαία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία σε ό,τι αφορά στη χωρητικότητα μεταξύ Ευρώπης και Καναδά.

Στα αεροσκάφη της Air France A330-200
Οι καμπίνες της Air France στα Airbus A330-200 έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί πλήρως για να προσφέρουν σε όλους τους επιβάτες το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Έχοντας διαθέσιμη σύνδεση Wi-Fi καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης, το αεροσκάφος προσφέρει:

  • Στην καμπίνα της Business: Κάθισμα που μετατρέπεται σε ένα πλήρως επίπεδο κρεββάτι μήκους δύο μέτρων.
  • Στην καμπίνα της Premium Economy: Θέση με σταθερό πλαίσιο με ανάκλιση έως 130ο, προσφέροντας ένα από τα πιο φαρδιά καθίσματα της αγοράς, όπως επίσης και υποστήριξη στην οσφυϊκή χώρα.
  • Στην καμπίνα της Οικονομικής θέσης: Ανακλινόμενο κάθισμα έως 118° με εργονομικό αφρό.

Όλα τα καθίσματα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα ψυχαγωγίας τελευταίας γενιάς της Air France που διαθέτει περισσότερες από 1.000 ώρες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και άλλα προγράμματα σε μεγάλες οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας. Επίσης υπάρχουν ατομικές υποδοχές USB που προσφέρουν σε όλους τη δυνατότητα να επαναφορτίζουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές.

Ως μέρος της εμπορικής της πολιτικής, η Air France προσφέρει επί του παρόντος και έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 πλήρως τροποποιήσιμα εισιτήρια για ταξίδι έως τις 30 Ιουνίου 2022. Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάξουν1 την κράτησή τους δωρεάν ή να ζητήσουν πιστωτικό voucher2, εφ’όσον δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν πλέον. Αν η πτήση ακυρωθεί από την εταιρεία ο επιβάτης έχει την επιλογή να αναβάλει το ταξίδι του, να ζητήσει πλήρη επιστροφή χρημάτων του εισιτηρίου ή να ζητήσει πιστωτικό voucher, το οποίο αν δεν χρησιμοποιηθεί, επιστρέφονται τα χρήματα.

Η δέσμευση της Air France για την υγεία
Η υγεία και η ευημερία των επιβατών και του προσωπικού βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Η Air France δεσμεύεται να προσφέρει τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και υγιεινής σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, από την άφιξη στο αεροδρόμιο. Στο αεροσκάφος και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας. Ο αέρας της καμπίνας ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά. Η σύστημα ανακύκλωσης του αέρα της καμπίνας είναι εξοπλισμένο με φίλτρα ΗΕΡΑ (High Efficiency Particulate Air), ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στα χειρουργεία των νοσοκομείων. Η Air France έχει επίσης ενισχύσει τις διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών, με την απολύμανση όλων των επιφανειών που έρχονται σε επαφή οι επιβάτες όπως τα μπράτσα των καθισμάτων, τα τραπεζάκια και οι οθόνες πριν από κάθε πτήση.

1 Τροποποιήσεις: Δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή/και προορισμού του εισιτηρίου, ανεξάρτητα από τους όρους ναύλου μέχρι την ημέρα αναχώρησης της πρώτης πτήσης. Εάν η τιμή του νέου εισιτηρίου είναι υψηλότερη, η διαφορά ναύλου θα χρεωθεί στον πελάτη.
2 Επιστροφές χρημάτων: Δυνατότητα αίτησης επιστροφής του κόστους του εισιτηρίου έως την ημέρα αναχώρησης της πρώτης πτήσης. Εάν οι όροι ναύλων του εισιτηρίου δεν επιτρέπουν επιστροφή, εκδίδεται ένα πιστωτικό voucher με ισχύ ενός έτους, το κόστος του οποίου μπορεί να απαιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024