Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ απονομή των Βραβείων World Travel Awards 2013 Europe έγινε στην Αττάλεια
World Travel Awards 2013 Europe

Η απονομή των Βραβείων World Travel Awards 2013 Europe έγινε στην Αττάλεια

Οι εταιρείες Lufthansa, Cornelia, Mantis, Intercontinental, Avis, και Kuoni ήταν μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που ανακηρύχθηκαν νικήτριες στα Βραβεία World Travel Awards 2013 Europe, που απονεμήθηκαν στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 31 Αυγούστου.

Η ελίτ της τουριστικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων στελεχών των κορυφαίων ταξιδιωτικών εταιρειών, υπουργών των κυβερνήσεων και κορυφαίων τουριστικών φορέων, παρακολούθησε την εορταστική εκδήλωση που χαρακτηρίζεται ως τα “Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας”. Τα Βραβεία World Travel Awards 2013 Europe εορτάζουν την 20η επέτειό τους το 2013 και αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο ως το απόλυτο βραβείο, δίνοντας διακρίσεις στις εταιρείες και τους οργανισμούς που ανυψώνουν την τουριστική βιομηχανία στα ανώτατα όρια αριστείας όσον αφορά σε αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι νικητές των βραβείων World Travel

Το Hilton ήταν ένας από τους λαμπερούς νικητές της βραδιάς, λαμβάνοντας το Βραβείο “Leading Hotel”. Άλλοι νικητές των βραβείων ήταν το Forte Village Resort Sardinia ως “Leading New Resort”. Το Waldorf Astoria Berlin ψηφίστηκε “Leading New Hotel” και το Angels Peninsular Turkey “Leading Family Resort”. Το βραβείο “Leading European Destination” πήγε στο Yorkshire, στο βόρειο τμήμα του Ην. Βασιλείου, ενώ το Βραβείο “Leading Golf Destination” έλαβε η Πορτογαλία. Στο Kuoni απονεμήθηκε το Βραβείο “Leading Destination Management Organisation”, ενώ όσον αφορά στις αερομεταφορές το Αεροδρόμιο της Ζυρίχης πήρε το Βραβείο “Leading Airport”. Η Lufthansa ψηφίστηκε και πάλι “Leading Airline”, ενώ το Βραβείο “Leading Low-Cost Airline” πήρε η easyJet. Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την εκδήλωση, το Cornelia Diamond Resort & Spa έλαβε δύο βραβεία ως “Leading Fully Integrated Resort” και “Leading Luxury Golf Resort & Spa”, ενώ το “δίδυμο” θέρετρο Cornelia Deluxe ψηφίστηκε “Leading Golf Resort” της Τουρκίας.

Αναφορικά με τον θαλάσσιο τουρισμό, η Norwegian Cruise Lines απέπλευσε με το Βραβείο “Leading Cruise Line” και η DFDS Seaways πήρε για ακόμα μία φορά το Βραβείο Leading Ferry Company. Η Radisson Royal Moscow κέρδισε 3 βραβεία, μεταξύ των οποίων το “Leading MICE Hotel”. Το Mardan Palace της Τουρκίας έλαβε τρία βραβεία: “Leading Spa Resort”, “Leading Luxury Hotel” και “Leading Spa Resort της Τουρκίας”.

Επιπρόσθετα, το Concorde De Luxe Resort κέρδισε το Βραβείο “Leading All Inclusive Resort”, το Βραβείο “Leading Family Resort” της Τουρκίας και το Βραβείο “Leading All Inclusive Resort” της Τουρκίας. Επίσης, στο θέρετρο Gardens of Babylon απονεμήθηκε το Βραβείο “Leading Wellness Resort”. Με τόσες πολλές διακρίσεις σε ξενοδοχεία και θέρετρα της Τουρκίας, δεν είναι περίεργο που το Βραβείο Leading Tourist Board πήγε στον Τουρκικό Οργανισμό Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ο Graham E. Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των Βραβείων των World Travel Awards, δήλωσε: “Στην Ευρώπη απονέμονται πολλά από τα βραβεία World Travel Awards και η Τουρκία συνεχίζει να ικανοποιεί όλες τις αγορές με πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρουν μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες φιλοξενίας, καθώς και all inclusive ευκαιρίες για τον ταξιδιώτη αναψυχής. Συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη για τη συνεχή βελτίωση των προτύπων αριστείας στα ταξίδια και τον τουρισμό και είναι πραγματική τιμή και ευχαρίστηση η φιλοξενία της τελετής μας στην Αττάλεια”.


Από αριστερά οι: Zafer Alkaya, γενικός διευθυντής του Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, ο Graham Cooke, πρόεδρος των World Travel Awards και ο δρ. Abdurrahman Arici, αναπλ. υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού της Τουρκίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024