Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ CSA ξεκινά δρομολόγιο Πράγα- Σπλίτ από τον Ιούνιο
Αεροπορικές εταιρείες

Η CSA ξεκινά δρομολόγιο Πράγα- Σπλίτ από τον Ιούνιο

Πιο κοντά στους Τσέχους τουρίστες θα είναι αυτό το καλοκαίρι το Σπλιτ της Κροατίας, καθώς η CSA ανακοίνωσε ότι ξεκινά δρομολόγια μεταξύ Πράγας και Σπλιτ. Η πτήση θα είναι κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Η CSA, Τσέχικες Αερογραμμές, ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο μεταξύ Πράγας και Σπλιτ μία φορά την εβδομάδα με άφιξη κάθε Παρασκευή και αναχώρηση κάθε Κυριακή. Στόχος είναι να φέρει πιο κοντά στους Τσέχους τουρίστες το θέρετρο του Σπλιτ. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα σταματήσει τις πτήσεις προ το Ζάγκρεμπ, υπενθυμίζεται ότι οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς Ζάγκρεμπ εξέφρασαν πρόσφατα τη δυσαρέσκειά τους με την αύξηση των τελών των υπηρεσιών στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Κροατίας. Η κίνηση αυτή οδήγησε την EasyJet να ανακοινώσει τα σχέδιά της για αναστολή των πτήσεις προς το Ζάγκρεμπ αυτό το χειμώνα.
 
Οι πτήσεις tης CSA προς το Σπλιτ θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την άφιξη το βράδυ της Παρασκευής στην παραθαλάσσια πόλη και το πρωί της Κυριακής αναχώρηση πίσω στην Πράγα. Τα Σάββατα, το αεροσκάφος θα χρησιμοποιείται από την νέα αεροπορική εταιρεία την Air Κροατία, η οποία θα ξεκινήσει πτήσεις από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας προς Ζάγκρεμπ, Σπλιτ και Ζαντάρ από τις 14 Ιουνίου. Η Air Κροατία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα χρησιμοποιεί το Airbus A319 της Τσεχικής εταιρείας για τις πτήσεις της, αυτό το καλοκαίρι. Οι πτήσεις προς το Σπλιτ από την CSA θα εγκαινιαστούν στις 13 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024