Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Deqing εφαρμόζει την πράσινη ανάπτυξη και αναπτύσσει τον τουρισμό
Προορισμός

Η Deqing εφαρμόζει την πράσινη ανάπτυξη και αναπτύσσει τον τουρισμό

Εκτός από το όρος Mogan και τον υγρότοπο της λίμνης Xiazhu, έναν από τους πιο όμορφους υγροτόπους της Κίνας, πολλά άλλα τοπικά γραφικά σημεία όπως το χωριό Yucun, η πόλη γεωγραφικών πληροφοριών και η αρχαία πόλη Xinshi έγιναν σταδιακά εθνικές γραφικές ζώνες επιπέδου 4Α.

Το Deqing, μια όμορφη κομητεία που βρίσκεται στην πόλη Huzhou στην παράκτια επαρχία Zhejiang της ανατολικής Κίνας, επενδύει στην ιδέα της πράσινης ανάπτυξης και γίνεται μια κομητεία κήπου.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, για παράδειγμα, με γραφικό τοπίο παντού, η κομητεία Deqing, μέρος του συμπλέγματος πόλεων του Δέλτα του ποταμού Yangtze, μέσω της πράσινης ανάπτυξης είδε αύξηση στην τοπική τουριστική βιομηχανία της παρουσιάζοντας άφθονα φυσικά τοπία και πολιτιστικούς πόρους.

Για παράδειγμα, το διεθνές τουριστικό θέρετρο Mogan Mountain, που αναπτύχθηκε γύρω από το όρος Mogan, ένα από τα τέσσερα πιο γνωστά καλοκαιρινά θέρετρα της Κίνας και ένα από τα 45 μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε που προτείνουν οι New York Times το 2012, κέρδισε 2,2 δισεκατομμύρια γιουάν έσοδα από τον τουρισμό το 2021.

Μέσα στο θέρετρο, δεν υπάρχουν μόνο αρκετές εκατοντάδες κτίρια κεντροευρωπαϊκού στιλ, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου “γυμνού Κάστρου”, αλλά και πολλά ξενοδοχεία θέρετρου που χτίστηκαν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, τα οποία οδήγησαν στην ανάπτυξη περισσότερων από 600 χαρακτηριστικών B&B.

Εκτός από το όρος Mogan και τον υγρότοπο της λίμνης Xiazhu, έναν από τους πιο όμορφους υγροτόπους της Κίνας, πολλά άλλα τοπικά γραφικά σημεία όπως το χωριό Yucun, η πόλη γεωγραφικών πληροφοριών και η αρχαία πόλη Xinshi έγιναν σταδιακά εθνικές γραφικές ζώνες επιπέδου 4Α, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις τουριστικές εμπειρίες του επισκέπτη που αποτελείται από διάσημα βουνά, υγρότοπους και αρχαίες πόλεις.

Στο Deqing, η έξυπνη γεωργία συμβάλλει επίσης πολύ στην “πράσινη” ανάπτυξή της, διαμορφώνοντας την σε μια σύγχρονη κομητεία κήπου. Μέχρι τώρα, η κομητεία, επίσης η κομητεία που φιλοξενεί την πρώτη Beautiful China Pastoral Expo το 2019, έχει κατασκευάσει μια έξυπνη γεωργική πλατφόρμα cloud, 11 έξυπνες ζώνες επίδειξης γεωργίας και περισσότερες από 4.000 ιστοσελίδες επίδειξης εφαρμογών στο Internet of Things.

Για να προωθήσει τη διεθνοποιημένη ανάπτυξη των τοπικών βιομηχανιών, η Deqing καλλιέργησε μια παρτίδα εμπορικών σημάτων υπαίθριας αθλητικής κουλτούρας, όπως το κέντρο εμπειρίας Land Rover και το ακραίο θεματικό πάρκο Discovery και προσέλκυσε σχεδόν 40.000 άτομα για να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις εκτός δρόμου TNF100, bamboo sea Marathon και Kailas.

Τον Σεπτέμβριο, η Deqing θα πραγματοποιήσει τους 19ους Ασιατικούς Αγώνες Hangzhou 2022, μέσω των οποίων η κομητεία θα βελτιστοποιήσει περαιτέρω την έξυπνη διακυβέρνησή της για να παρουσιάσει στον κόσμο μια πιο διεθνοποιημένη σύγχρονη κομητεία κήπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024