Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Disney World κλείνει όλες τις παραλίες της ύστερα από τη θανατηφόρα επίθεση αλιγάτορα
Θεματικά πάρκα

Η Disney World κλείνει όλες τις παραλίες της ύστερα από τη θανατηφόρα επίθεση αλιγάτορα

Η Disney απασχολεί προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να παρακολουθεί τις λίμνες της για πιθανές επιθέσεις από αλιγάτορες. Τώρα, προσωπικό της απομάκρυνε και επανατοποθέτησε σε άλλα σημεία όσους αλιγάτορες βρίσκονταν αρκετά κοντά σε περιοχές επισκεπτών.

Η Disney Florida έχει κλείσει την πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της, “σε μια κίνηση αυξημένης επαγρύπνησης” μετά το θάνατο ενός δίχρονου αγοριού που σύρθηκε σε μια τεχνητή λιμνοθάλασσα από αλιγάτορα, στο Grand Floridian Resort.

Μετά από μια αναζήτηση 16 ωρών, ανακαλύφθηκε το σώμα του παιδιού ανακαλύφθηκε και πέντε αλιγάτορες που βρέθηκαν στα νερά έχουν παγιδευτεί.

Ιατροδικαστικές ομάδες θα προσπαθήσουν τώρα να διαπιστώσουν εάν ένας από αυτούς τους αλιγάτορες είναι υπεύθυνος για την επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο πολυτελές ξενοδοχείο της Disney.

Το παιδί ήταν σε ρηχά νερά στην παραλία της τεχνητής λιμνοθάλασσας “Seven Seas”, όταν ο πατέρας του άκουσε έναν παφλασμό και είδε τον γιο του στο στόμα του αλιγάτορα. Μπήκε στη λιμνη προσπάθησε να ανοίξει τα σαγόνια του αλιγάτορα, αλλά το ζώο έσυρε το παιδί κάτω από το νερό.

Το Γραφείο του σερίφη της περιφέρειας Orange County δήλωσε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικό στην ιστορία των 45 ετών της Disney.

Το σώμα του αγοριού βρέθηκε σε βαθιά νερά, όχι μακριά από εκεί που αρπάχθηκε. Το σώμα του ήταν άθικτο, με μερικές μόνο πληγές, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Η οικογένεια, από τη Νεμπράσκα, βρισκόταν σε διακοπές με τα τρία της παιδιά.

Στην τεχνητή λιμνοθάλασσα δεν υπάρχουν πινακίδες με την ένδειξη “απαγορεύεται το κολύμπι”. Σημειώνεται ότι η λιμνοθάλασσα τροφοδοτείται από τα κανάλια, πράγμα που καθιστά δυνατό το ενδεχόμενο για αλιγάτορες να εισέλθουν στη λίμνη. Η Disney απασχολεί προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να παρακολουθεί τις λίμνες της για πιθανές επιθέσεις από αλιγάτορες. Τώρα, προσωπικό της Disney απομάκρυνε και επανατοποθέτησε σε άλλα σημεία όσους αλιγάτορες βρίσκονταν αρκετά κοντά σε περιοχές επισκεπτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024