Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πολωνών ταξιδιωτών – αύξηση 4% από πέρυσι
FEDHATTA

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πολωνών ταξιδιωτών – αύξηση 4% από πέρυσι

Σύσφιξη των σχέσεων με την αγορά της Πολωνίας επιδιώκει ο FedHATTA. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πολωνικού Συνδέσμου Tour Operators (PZOT), συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η αύξηση Πολωνών τουριστών προς την Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο του +4%, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς, η Ομοσπονδία FedHATTA φιλοξένησε τον πρόεδρο του Πολωνικού Συνδέσμου Tour Operators (PZOT) και CEO της Neckermann Πολωνίας, κ. Krzysztof Piatek. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ, και συμμετείχαν εκτός του κ. Piatek, ο Andrzej Szostek του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της FedHATTA, ο κ. Γιώργος Παλιούρας, μέλος του Δ.Σ. της FedHATTA και ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events.

Από τη συζήτηση με τον κ. Piatek προέκυψαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την κίνηση τουριστών μεταξύ των δύο χωρών. Η Ελλάδα, όπως τόνισε ο κ. Piatek, αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πολωνών ταξιδιωτών, σημειώνοντας ότι από τα στοιχεία που διαθέτουν και συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η αύξηση Πολωνών τουριστών προς την Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο του +4%,- γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Από την πλευρά της FedHATTA εκφράστηκε η επιθυμία πραγματοποίησης οργανωμένης επίσκεψης των μελών της PZOT στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει στην σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των φορέων και της περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού των δύο χωρών.

Οι κ.κ. Piatek και Τσιλίδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Δεκεμβρίου, στην έκθεση Grecka Panorama στην Βαρσοβία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023