Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα και στα Ιαπωνικά ταχυδρομεία

Η Ελλάδα και στα Ιαπωνικά ταχυδρομεία

Με τίτλο ‘Bon Voyage, Greece’ κυκλοφόρησε η ανοιξιάτικη μπροσούρα των Ιαπωνικών ταχυδρομείων και με μια ελκυστική έγχρωμη αρθρογραφία μιας σελίδας, για το δωδεκάμηνο τουρισμό της Κρήτης και της Ρόδου. Η […]

Με τίτλο 'Bon Voyage, Greece' κυκλοφόρησε η ανοιξιάτικη μπροσούρα των Ιαπωνικών ταχυδρομείων και με μια ελκυστική<...> έγχρωμη αρθρογραφία μιας σελίδας, για το δωδεκάμηνο τουρισμό της Κρήτης και της Ρόδου. Η καλαίσθητη αυτή μπροσούρα, διατίθεται από όλα τα ταχυδρομεία της χώρας, σε 1.200.000 αντίτυπα και αναφέρεται στα φεστιβάλ, στα αθλητικά γεγονότα, και την γαστρονομία, των διαφόρων περιοχών της Ιαπωνία<.>ς.
Η σημαντική, μέσω των Ιαπωνικών ταχυδρομείων, προβολή της χώρας μας οφείλεται στη συνεργασία του ΕΟΤ<.> με την Ιαπωνική διαφημιστική εταιρία Niagara Advertising Ltd, η οποία την περυσινή χρονιά είχε αναλάβει, επίσης, την επιτυχή προβολή του διαγωνισμού Ελληνικής ερασιτεχνικής φωτογραφίας, για τους επισκέπτες μας από την Ιαπωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024