Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο της υπαίθρου
Κύπρος

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο της υπαίθρου

Οι διαδρομές θα προσφέρονται τόσο σε οργανωμένη μορφή όσο και για ανεξάρτητους επισκέπτες. Το σχεδιασμό και την προβολή των διαδρομών ανέλαβε η ΕΤΑΛ, υποστηρίζοντας την Κυβερνητική στρατηγική για προώθηση της ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων.

Την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της υπαίθρου, με περιοχή έναρξης τα Κουμανταροχώρια, ανέλαβε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συντονισμό με τον επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, στα γραφεία του Επιτρόπου, οι τοπικοί άρχοντες των Κουμανταροχωριών έδωσαν το πράσινο φως για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας της ΕΤΑΛ, η οποία προνοεί την άμεση ετοιμασία μελέτης βιωσιμότητας ενός δικτύου πολιτιστικών διαδρομών και εμπειριών, σε οργανωμένη βάση, που θα λειτουργεί εμπλουτιστικά στο τουριστικό προϊόν της επαρχίας Λεμεσού. Οι διαδρομές θα προσφέρονται τόσο σε οργανωμένη μορφή όσο και για ανεξάρτητους επισκέπτες. Το σχεδιασμό και την προβολή των διαδρομών ανέλαβε η ΕΤΑΛ, υποστηρίζοντας την κυβερνητική στρατηγική για προώθηση της ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΑΛ κ. Τώνης Αντωνίου, “τα Κουμανταροχώρια κρύβουν ένα θησαυρό τον οποίο οφείλουμε να αναδείξουμε στους επισκέπτες μας, βοηθώντας συγχρόνως την τοπική οικονομία. Η θετική στάση όλων των προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων, όπως και η στήριξη από την Ένωση Κοινοτήτων Λεμεσού και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού, μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το έργο αυτό, το οποίο ευελπιστούμε στο μέλλον να επεκταθεί σε όλη την επαρχία Λεμεσού”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023