Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ενοισχύει τις πτήσεις της προς Ισλαμαμπάντ και Πεσαβάρ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ενοισχύει τις πτήσεις της προς Ισλαμαμπάντ και Πεσαβάρ

Με την προσθήκη των νέων δρομολογίων, η Etihad Airways προσφέρει 37 εβδομαδιαίες πτήσεις από 4 προορισμούς στο Πακιστάν: το Ισλαμαμπάντ, το Πεσαβάρ, το Καράτσι και τη Λαχόρη.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την αύξηση των δρομολογίων στις πόλεις του Πακιστάν, Islamabad και Peshawar, στο πλαίσιο της δέσμευσης της αεροπορικής εταιρείας για παροχή πιο βολικών ωρών δρομολογίων και επιλογών στους επιβάτες της.
 
Από τις 30 Μαρτίου 2014, η Etihad Airways αύξησε τα δρομολόγια προς την πρωτεύουσα του Πακιστάν, το Islamabad, από 11 ανά εβδομάδα σε διπλό καθημερινό δρομολόγιο. Τα δρομολόγια προς το Peshawar, που συχνά χαρακτηρίζεται ως “Η Πόλη των Συνόρων”, αυξήθηκαν από την 1η Φεβρουαρίου 2014 από 2 την εβδομάδα σε 5, λόγω της στρατηγικής του θέσης στο σταυροδρόμι της Κεντρικής και Δυτικής Ασίας.   

Με την προσθήκη των νέων δρομολογίων, η Etihad Airways προσφέρει 37 εβδομαδιαίες πτήσεις από 4 προορισμούς στο Πακιστάν: το Islamabad, το Peshawar, το Karachi και τη Lahore.

Τα επιπλέον δρομολόγια προς κάθε προορισμό πραγματοποιούνται με τύπο αεροσκάφους  A320, 16 θέσεων στην Pearl Business και 120 θέσεων στην Coral Economy έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση της χωρητικότητας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 150%.

Τα νέα δρομολόγια στο Πεσαβάρ αναμένεται να βελτιώσουν τον αριθμό των συνδέσεων μέσω του κόμβου της Etihad Airways, το Άμπου Ντάμπι σε περισσότερες από 167 συνδέσεις την εβδομάδα (αύξηση 78%) προς σημαντικούς προορισμούς στον Κόλπο, στη Β. Αμερική και στην Ευρώπη.

Ο Kevin Knight, διευθυντής Στρατηγικής και Προγραμματισμού της Etihad Airways, δήλωσε: “Το Πακιστάν αποτελεί μία αναπτυσσόμενη αγορά για την Etihad Airways, η ζήτηση του επιβατικού κοινού και η επιλογή συνδέσεων, αλλά και η ενίσχυση της συχνότητας συνεχίζουν να οδηγούν την επιχειρηματική και τουριστική κίνηση στο επεκτεινόμενο παγκόσμιο δίκτυό μας.

Οι νέες μας υπηρεσίες σε αυτές τις δύο στρατηγικά σημαντικές πόλεις του Πακιστάν θα οδηγήσουν σε συνεχή και ισχυρή ανάπτυξη στη ροή της κίνησης μεταξύ Islamabad, Peshawar, Abu Dhabi, και σε πολλούς βασικούς προορισμούς σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό μας καθώς και θα ενισχύσουν περαιτέρω τους εμπορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ Πακιστάν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων”.
 
Μαζί με τα επιπλέον δρομολόγια, η Etihad Airways ανακοίνωσε και νέες ώρες δρομολογίων για τις πτήσεις προς Ισλαμαμπάντ. Οι νέες ώρες θα βελτιώσουν σημαντικά τις συνδέσεις σε προορισμούς του Κόλπου.

Στη φωτογραφία, η πρωτεύουσα του Πακιστάν, Islamabad.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024