Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Eurostar ανακοινώνει δικό της ταξιδιωτικό πράκτορα
TOs

Η Eurostar ανακοινώνει δικό της ταξιδιωτικό πράκτορα

Μακροπρόθεσμα, η Eurostar σχεδιάζει να προσφέρει στους επιβάτες αναψυχής την ευκαιρία να προσθέσουν και άλλες πτυχές στο ταξίδι τους, όπως εισιτήρια για θέατρα και αξιοθέατα.

Η Eurostar εγκαινίασε πρόσφατα το δικό της ταξιδιωτικό πρακτορείο, το Eurostar Holidays, έτσι ώστε οι πελάτες της να μπορούν να κάνουν κράτηση για πακέτα τρένων και ξενοδοχείων μέσω της ιστοσελίδας της.

Ένα κομμάτι της Eurostar διαθέτει επίσης μια συλλογή από ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Παρίσι, τη Disneyland, τη Μπριζ, το Άμστερνταμ, τη Λιλ και το Λονδίνο, όπου οι πελάτες μπορούν να πάρουν ειδικές τιμές και παροχές όταν κάνουν κράτηση σε συνδυασμό με ταξίδια με τρένο.

Οι υπηρεσίες γραφείου γι’αυτό το κομμάτι της Eurostar θα παρέχονται από την Jac Travel.

Μακροπρόθεσμα, η Eurostar σχεδιάζει να προσφέρει στους επιβάτες αναψυχής την ευκαιρία να προσθέσουν και άλλες πτυχές στο ταξίδι τους, όπως εισιτήρια για θέατρα και αξιοθέατα.

Δημιουργήσαμε αυτήν τη νέα πλατφόρμα για να ασχοληθούμε με περισσότερα πράγματα απ’ό,τι απλώς με το ταξίδι των πελατών μας, δίνοντας ζωή στους προορισμούς που παρέχουμε με μια ποικιλία καταλυμάτων και εμπειριών που μπορούν να επιλεγούν για να ικανοποιήσουν τις ατομικές τους ανάγκες, για να δημιουργήσουν το ιδανικό ταξίδι“, δήλωσε ο Roberto Abbondio, διευθύνων σύμβουλος της νέας πλατφόρμας της Eurostar.

Το πρώτο βήμα είναι η προσφορά ποιοτικών μερών για διαμονή και στη συνέχεια θα χτίσουμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες που μπορούν να προσφέρουν οι πόλεις που συνεργαζόμαστε, από τα κορυφαία αξιοθέατα μέχρι τις πιο περιζήτητες περιπέτειες“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024