Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Hangzhou στην Κίνα καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στην PATA Travel Mart
Η PATA Travel Mart άνοιξε τις πύλες της για business

Η Hangzhou στην Κίνα καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στην PATA Travel Mart

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – PATA Travel Mart – HANGZHOU: Η διεθνής έκθεση PATA Travel Mart 2009 είναι ανοιχτή για τις επιχειρήσεις – με περισσότερους από 1.000 buyers, πωλητές και μέσα ενημέρωσης να συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση στο Hangzhou της Κίνας. Η πρόεδρος της PATA, Phornsiri Manoharn…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – PATA Travel Mart – HANGZHOU: Η διεθνής έκθεση PATA Travel Mart 2009 είναι ανοιχτή για τις επιχειρήσεις – με περισσότερους από 1.000 buyers, πωλητές και μέσα<...> ενημέρωσης να συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση στο Hangzhou της Κίνας. Η πρόεδρος της PATA, Phornsiri Manoharn προήδρευσε της επίσημης τελετής έναρξης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στη οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι προσκεκλημένοι. Στην κοπή της κορδέλας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του PATA, Greg Duffell, ο αντιδήμαρχος της Hangzhou, Zhang Jiang-ting ο αντιπρόεδρος του CNTA, Du Jiang, ο δήμαρχος της Hangzhou, Cai Qi, ο διευθυντής Διοίκησης Τουρισμού Zhejiang Zhao Jin-yong και η γενική διευθύντρια Marketing για την Air China, Zhang Chun – Zhi. Στους καλεσμένους περιλαμβάνονταν οι James Bule, υπουργός Εμπορίου & Τουρισμού του Vanuatu, Fineasi Funaki, υπουργός Τουρισμού της Tonga και Somphong Mongkhonvilay, υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ του Λάος.

Η PATA Travel Mart είναι το πιο σημαντικό γεγονός επιρροής και δικτύωσης της τουριστικής βιομηχανίας Ασίας-Ειρηνικού. Αυτή τη χρονιά οι συμμετέχοντες από την τουριστική βιομηχανία και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένων 591 buyers από 38 προορισμούς και 305 buyers από 51 κύριες αγορές) προσείλθαν στην έκθεση, που άνοιξε στις 23 Σεπτεμβρίου. Οι νέες αγορές που προωθούνται φέτος για πρώτη φορά είναι η Ισπανία και η Κορέα.

“Με την Κίνα τώρα να κατατάσσεται από τον UNWTO ως η πέμπτη ισχυρότερη αγορά παγκοσμίως (σε σχέση με τις τουριστικές δαπάνες), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος είμαστε στη σωστή χώρα την κατάλληλη στιγμή”, δήλωσε η πρόεδρος του PATA, Phornsiri Manoharn. Η PATA Travel Mart ξεκίνησε το 1978 στη Μανίλα. Κάθε χρόνο, η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση για την συγκέντρωση στοιχείων, την έρευνα, τη δικτύωση και τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών. “Η αξία των εργασιών που διεξάγονται στο Travel Marts μας από το 1978 μέχρι σήμερα πρέπει να ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια”, πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024