Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Horwath HTL αναλαμβάνει το σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού του Ομάν
Τουριστικό marketing

Η Horwath HTL αναλαμβάνει το σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού του Ομάν

Το αρκετά απαιτητικό έργο ηγείται το γραφείο της Κροατίας σε συνεργασία με το δίκτυο της εταιρείας. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την παράδοση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων.

Η Horwath HTL, κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, επιλέχθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού του Σουλτανάτου του Ομάν για τον σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων αξιοποιώντας τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και την εμπειρία από αντίστοιχα υλοποιηθέντα έργα.

Το έργο θα περιλαμβάνει την ανάλυση του τουριστικού κλάδου της χώρας, την αναλυτική χαρτογράφηση των ενδιαφερόμενων μερών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, την καταγραφή του νομικού και φορολογικού πλαισίου, το due diligence του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με τις δράσεις προβολής και προώθησης, τον καθορισμό διαδικασιών, αρμοδιοτήτων και περιγραφών των θέσεων εργασίας, τη δημιουργία μοντέλων διαχείρισης προϋπολογισμών, καθώς και την κατάρτιση σχεδίου για την αλλαγή του νομικού πλαισίου και πλάνου διαχείρισης αλλαγής (Change Management). Το έργο θα ολοκληρωθεί με την παράδοση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων.

Ο Sinsa Topalovic, Managing Director της Horwath HTL Croatia και επικεφαλής του έργου ανέφερε: “Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για το Σουλτανάτο του Ομάν καθώς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κατασκευή τουριστικών υποδομών παγκόσμιας κλάσης, όπως επίσης και οι δράσεις προβολής και προώθησης του προορισμού σε όλον το κόσμο”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλος, Country Director της Horwath HTL Greece δήλωσε: “Το Σουλτανάτο του Ομάν, προστίθεται σε μια σειρά ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών, στις οποίες η Horwath HTL έχει επιτυχημένα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού και έχει αναδιαρθρώσει ή σχεδιάσει από την αρχή  τις απαιτούμενες Τουριστικές δομές για την επίτευξη των στόχων τουριστικής ανάπτυξης των χωρών αυτών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024