Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Νέα Υόρκη επιβάλει καραντίνα για όλους τους διεθνείς επισκέπτες
Προορισμός

Η Νέα Υόρκη επιβάλει καραντίνα για όλους τους διεθνείς επισκέπτες

Όποιον φτάσει από το Ηνωμένο Βασίλειο θα επισκεφθούν αστυνομικοί, για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται οι κανόνες. Όσοι τους παραβιάσουν θα τους επιβληθεί πρόστιμο 1.000 δολ. την ημέρα.

Η Νέα Υόρκη εισήγαγε νέους κανόνες καραντίνας για τους διεθνείς ταξιδιώτες, μετά την εμφάνιση των νέων μεταλλάξεων του COVID-19 σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δήμαρχος της πόλης Bill de Blasio δήλωσε ότι σε όλους τους επισκέπτες θα δοθεί εντολή να παραμείνουν για 14 ημέρες στη διεύθυνση που έδωσαν κατά την άφιξή τους. Όλοι οι εισερχόμενοι διεθνείς ταξιδιώτες θα πρέπει να παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Είπε ακόμη ότι όποιον φτάσει από το Ηνωμένο Βασίλειο θα επισκεφθούν αστυνομικοί, για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται οι  κανόνες. Όσοι τους παραβιάσουν θα τους επιβληθεί πρόστιμο 1.000 δολ. την ημέρα, προειδοποίησε ο κ. De Blasio.

Περίπου 18,4 εκατ. κρούσματα και περισσότεροι από 326.000 θάνατοι έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Η Νέα Υόρκη βρισκόταν στο επίκεντρο της επιδημίας του COVID-19 στια ΗΠΑ και είναι μία από τις πλεον πληγείσες πολιτείες της χώρας.

“Είμαστε πραγματικά σοβαροί όταν λέμε ότι εάν παραβιάσετε την καραντίνα δημιουργείτε κίνδυνο για όλους τους άλλους”, δήλωσε ο κ. De Blasio. “Βρισκόμαστε στην τελική μάχη, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε αυτές τις διακοπές”, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024